Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 34. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şeniz Tekerlekli Sandalyeyle Köşke Dönüyor!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 34. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şeniz Tekerlekli Sandalyeyle Köşke Dönüyor!

Zalim İstanbul merakla beklenen 34. yeni bölümüyle 9 mart pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Binanın tepesinden düşen Şeniz hastaneye kaldırılır. Cenk ile Damla, annelerinin yaşayacağını ancak bundan sonra ne konuşabileceğini nede yürüyebileceğini öğrenir. Cenk, yine annesinin başına gelenlerden Nedim’in mutlu olacağını düşünür. Agah ise, hem Cenk’in, hemde Nedim’in çocukluğunu alan Şeniz’e bakıp henüz onunla işi bitmediğini söyler. Dizinin yeni fragmanında Şeniz, tekerlekli sandalyeyle köşke dönüyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Şeniz Tekerlekli Sandalyeye Mahkum Kalıyor!

Zalim İstanbul 34. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Şeniz, tekerlekli sandalye ile köşke döner. Agah, Şeniz’in ihaneti üzerine büyük acı çeker. Cenk ise, Cemre’ye olan aşkı yüzünden keder içindedir. Aralarında hiç bir sırrın olmamasını ister ve bu yüzünden Cemre’ye, Ceren’in bebeğinin kendisinden olduğunu itiraf eder. Cemre, büyük üzüntü içerisine girer.

İşte Zalim İstanbul 34. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/ua7iMoYgZZ0

ZALİM İSTANBUL 34. BÖLÜM ÖZETİ!

Agah, Şeniz’in yaptıklarını öğrendikten sonra büyük saygı duyduğu abisinin duvarda duran fotoğrafına nefretle bakıp silahını çıkarıp vurmaya çalışır. Büyük üzüntü içine giren Agah, abisinin mezarına gidip gözyaşı döker ve olanlardan sonra çocuklarının kendisinden olup olmadığını düşünmeye başlar.

Şeniz ise, her şeyin ortaya çıktığını öğrenip sahte bir kimlik ayarlayıp yurt dışına kaçma planları yapmaya başlar. Cenk, annesini bulmak için onu her yerde arar. Agah, Cenk’in annesiyle görüşeceğini bildiği için onun peşine adamını takar. Cenk, annesinin başka bir isimde kaldığı yeri bulur.

Köşkte ise Agah, Şeniz’in tüm eşyalarının atılmasını ister. Seher, Agah’la konuşup onu sakinleştirmeye çalışır. Ama Damla, annesinin yokluğunda Seher’in babasına yaklaştığını düşünür. Seher’le Nermin Şeniz’in eşyaları hakkında konuşurken araya giren Damla, annesinin geri köşke geleceğini boş hayaller kurmamalarını söyler.

Agah, Şeniz’in kaldığı yeri bulur. Şeniz’in kaçacak yeri olmadığı için çatıya çıkar. Agah, karısına nasıl böyle bir şey yaptığının hesabını sorarken Şeniz, çatıdan aşağı düşer. Damla ile Cenk, çatıya çıktıkları sırada annelerinin düştüğünü görür. Şeniz, yaptıklarının cezasını feci bir şekilde ödüyor.

Zalim İstanbul 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şeniz Nedim’e Yaşattıklarını Mı Yaşayacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler