Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 24. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Timsah'ın Cumali'ye Son Sözü...

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 24. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Timsah’ın Cumali’ye Son Sözü Ne Olacak?

Çukur dizisi merakla beklenen 3. sezon 24. bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Cumali, bebeğini kaybeden Damla’yı kanlan içinde eve götürür. Emmi, Meliha’nın kendisine bıraktığı mektubu Aliço’ya teslim edip ondan o mektubu herkezden saklamasını ister. Nehir ise onların konuşmalarını duyar. Cumali, bebeğinin intikamını Çağatay’dan almak için harekete geçer. Dizinin son ön izlemesinde Cumali, Timsah’ı kıskıvrak yakalıyor. Timsah’ın Cumali’ye son sözü ne olacak?

Pazartesi Dizileri 2020

Timsah’ın Cumali’ye Son Sözü Ne Olacak?

Çukur 3. sezon 24. bölüm ön izleme yayınlandı. Tanıtımda; Kaybettiği bebeğinin acısıyla Yamaç’a içini döken Cumali’nin baba olacağını İdris Koçovalı’ya söylediği anları dile getirdiği sahnede ağabeyinin acısına tanık olan Yamaç gözyaşlarına hakim olamaz. İki kardeşin duygu dolu anları ise izleyenleri derinden etkiler. Cumali, Timsah’ı bulur ve silahını ona doğrultur. Timsah ise rahat bir şekilde söyleyeceklerini duyarsa onu öldürmekten vazgeçeceğini söyler. Timsah Cumali’ye ne söyleyecek?

İşte Çukur 3. sezon 24. bölüm 1. ön izleme…

İşte Çukur 3. sezon 24. bölüm 2. ön izleme…

ÇUKUR 3. SEZON 23. BÖLÜM ÖZETİ!

Damla’yı tekrar hapishaneyi yollayan Çağatay, Cumali’yi evine çağırır. Deliye dönen Cumali, Çağatay’ın evine gider. Ancak önüne kim geldiyse vurr. Çağatay, Cumali’yi durdurmak için onu Damla ve karnındaki çocukla tehdit eder. Öyle olunca Cumali durmak zorunda kalır. İkili oturup bir anlaşma yapar ve Damla hapishaneden çıkarılır.

Cumali, Damla’yı almak için Çağatay’ın evine gidince onu kanlar içinde bebeğini düşürmüş bir şekilde görür. Zorlukla yürüyen Damla kanlı bezi Çağatay’ın masasına fırlatıp yere yığılır. Cumali ise, Damla’yı kucağına alıp oradan ayrılır. Çağatay ile el sıkışıp anlaşma yapan Yamaç’ın planları beklediği gibi ilerlemez.

Çağatay, aynı zamanda Selim’i oğlu Akın’ın önceden yaptığı olayla tehdit eder. Selim ile Cumali’nin başına gelenlerden haberi olmayan Yamaç yaptığı anlaşma ile istediği gibi bir tepki alamaz ve ağabeylerinden aldığı uyarıyla ne yapacağını bilemez halde kara kara düşünmeye başlar. Yamaç, peşine takılan Fatih’i görünce işlerin boyutu değişir.

Çağatay’ın adamı Fatih’i durdurmak isteyince Yamaç, bombayı patlatmak için çocukların gitmesini bekler ve gazetecinin arabası havaya uçurur. Yamaç, Fatih’i öldürür. Selim ile Cumali’nin, Çağatay’ı öldürme planlarını öğrenen Vartolu onları son anda engeller. Yamaç’ın yaptıklarını, Çukur’u korumak için Çağatay ile anlaşma yaptığını söyleyen Vartolu, Selim’le Cumali’nin yaptığı planı değiştirir.

 Çukur 3. Sezon 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cumali Çağatay’a Savaş Açıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler