Ana SayfaDizilerÖğretmen 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Metin Müdür Akif'e Gizli Destek Mi...

İlgili Postlar

Öğretmen 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Metin Müdür Akif’e Gizli Destek Mi Veriyor?

Fox Tv’nin yeni dizisi Öğretmen, 2. yeni bölümüyle 11 mart çarşamba günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Akif hoca, öğrencilerden Tuğrul’u diğer öğrencilerin gözü önünde onu öldürmüş gibi yapar. Gruplaşmış öğrenciler, çok rahat Gizem’i kurban olarak verir. Tuğrul’un öldüğünü zannetmeleri onları telaşlandırır. Akif hoca ise onlara insan olmaları için yalvarır. Biz ve ben kavramlarını çok acı bir şekilde anlatmak zorunda kalan Akif hoca öğrencilerin doğru yolu bulmasını sağlayabilecek mi? Dizinin yeni fragmanında; Metin Müdür Akif’e gizli destek mi veriyor?

Çarşamba Dizileri 2020

Metin Müdür Akif’e Gizli Destek Mi Veriyor?

Öğretmen 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Akif, komiseri arayıp öğrencilerinin acıktığını söyleyip onlardan yemek istiyor. Bu görevi Metin müdür üstleniyor. Akif, Metin müdürü karşısında görünce ona sarılıyor. Metin, Akif’in ne yapmak istediğini biliyor mu?

İşte Öğretmen 2. bölüm 2. fragmanı…

ÖĞRETMEN 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Bir pazarcının kızı olan Rüya, okulda çok başarılı bir öğrencidir ve okulun atletizm takımında derece almış, hatta Türkiye şampiyonu olmuştur. Rüya’nın başarısını çekemeyen 12-A öğrencileri ona bir komplo düzenleyip yalan bir video hazırlayıp internette yayınlar. Sınıf tarafından dışlanan ve tek başına bırakılan Rüya, doping almadığını söylese de kimse inanmaz.

Rüya’nın en yakın arkadaşı Gizem ise, ona destek olmaya çalışır ancak, sınıf onu da dışlanıp yalnız kalmakla tehdit eder. Bunalıma giren Rüya, intihar eder. Akif, kendisini gibi öğretmen nişanlısı aynı sınıf yüzünden hastanede yoğun bakımda yatmaktadır. Böylesi kötülükle beslenen bir sınıfa büyük bir insanlık dersi vermek isteyen Akif hoca onları rehin alır.

Onları kapattığı sınıfta, Rüya’nın ölümüne kimin sebep olduğunu sorgular. Onun en yakın arkadaşı olan Gizem, olayı anlatır. Akif, bir kişinin öleceğini söyleyince herkes Gizem’in ölmesi gerektiğini söyler. Hemen bir arkadaşlarının ölmesine karar veren öğrencilerin karşısında Akif hoca yalvarır. Onlardan iyi bir insan olmalarını isteyip göz yaşı döker. Dışarıda polisler çaresizce bekleyiştedir. Ancak Akif hoca, o sınıfta insan olmadan hiçbir öğrenciyi dışarı bırakmamakta kararlı görünür.

Öğretmen 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Akif’ten Öğrencilere İnsanlık Dersi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler