Ana SayfaDizilerÖğretmen 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Akif'ten Öğrencilere İnsanlık Dersi!

İlgili Postlar

Öğretmen 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Akif’ten Öğrencilere İnsanlık Dersi!

Fox Tv’nin yeni iddialı dizisi Öğretmen, ilk bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin ilk bölümünde; Fizik öğretmeni Akif, atletizmde madalyalar alıp Türkiye şampiyonu olan bir genç kızın, sınıftaki diğer öğrenciler tarafından uğradığı komplo sonrasında intihar etmesine şahit oluyor. Nişanlısında aynı sınıf öğrencilerinin sebep olduğu kaza sonrasında o sınıfa büyük bir ders vermek için hazırlık yapıyor. Onları rehin alıp, bir sınıfa kapatıyor. Öğrencilere insanlık dersi vermeye çalışan Akif hoca, amacına ulaşabilecek im?

Çarşamba Dizileri 2020

Akif’ten Öğrencilere İnsanlık Dersi!

Öğretmen dizisinin 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Akif hoca, öğrencilerden Tuğrul’u diğer öğrencilerin gözü önünde onu öldürmüş gibi yapıyor. Gruplaşmış öğrenciler, çok rahat Gizem’i kurban olarak vermişlerdi. Tuğrul’un öldüğünü zannetmeleri belki onları telaşlandırıyor. Akif hoca ise onlara insan olmaları için yalvarıyor. Biz ve ben kavramlarını çok acı bir şekilde anlatmak zorunda kalan Akif hoca öğrencilerin doğru yolu bulmasını sağlayabilecek mi?

İşte Öğretmen 2. bölüm 1. fragmanı…

ÖĞRETMEN 1. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Bir pazarcının kızı olan Rüya, çok başarılı bir öğrencidir ve okulun atletizm takımında derece almış, hatta Türkiye şampiyonu olmuştur. Rüya’nın başarısını çekemeyen 12-A öğrencileri ona bir komplo düzenleyip bir video hazırlayıp internette yayınlıyor. Sınıf tarafından dışlanan ve tek başına bırakılan Rüya, doping almadığını söylese de kimse inanmıyor.

Rüya’nın en yakın arkadaşı Gizem ona destek olmaya çalışıyor ancak, sınıf onu da dışlanıp yalnız kalmakla tehdit ediyor. Bunalıma giren Rüya, intihar ediyor. Akif, kendisini gibi öğretmen nişanlısı aynı sınıf yüzünden yoğun bakımda yatmaktadır. Böylesi kötülükle beslenen bir sınıfa büyük bir insanlık dersi vermek isteyen Akif hoca onları rehin alıyor.

Onları kapattığı sınıfta, Rüya’nın ölümüne kimin sebep olduğunu soruyor. Onun en yakın arkadaşı olan Gizem, olayı anlatıyor. Akif, bir kişinin öleceğini söyleyince herkes Gizem’in ölmesi gerektiğini söylüyor. Hemen bir arkadaşlarının ölmesine karar veren öğrencilerin karşısında Akif, yalvarıyor. Onlara iyi bir insan olmaları için yalvarıyor.

Dışarıda polisler beklemektedir. Ancak Akif hoca o sınıfta insan olmadan hiçbir öğrenciyi dışarı bırakmamaya kararlıdır.

Öğretmen Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler