Ana SayfaDizilerMucize Doktor 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Damla'nın Gözünden Hiçbir Şey Kaçmıyor!

İlgili Postlar

Mucize Doktor 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Damla’nın Gözünden Hiçbir Şey Kaçmıyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Mucize Doktor, 25. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nazlı ile Ali, bölüme yeni asistan geleceğini öğrenir. Ameliyat sırasından Ferman hoca Ali’ye bir soru sorar. Yeni asistan ondan önce soruya cevap verince Ali, kendisine sorulan soruya neden onun cevap verdiğini anlayamaz. Ama Nazlı anlar ve ona Ali’yi incitmesine izin vermeyeceğini söyler. Kıvılcım ise karnındaki bebekle Beliz’e savaş açar. Dizinin yeni fragmanında; Nazlı ile Ali’nin sevgili olduğu, Damla’nın gözünden kaçmıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Nazlı İle Ali’nin Birlikteliği Damla’nın Gözünden Kaçmıyor!

Mucize Doktor 25. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ali ile Nazlı, sevgili olur. Ancak bunu kimsenin bilmesini istemezler. Ama yeni gelen Asistan onların sevgili olduğunu anladığını Nazlı’ya söyler. Hamile bir kadının ameliyat olması gerekir. Ferman, ameliyat sırasında bebeğin öleceğini söylediği sırada Ali, duyduğu seslerle bebeğin yaşayabileceğini anlar. Damla Ali’yle, dost olabileceğini ve kendisinden ona zarar gelmeyeceğini söyler. Ama Nazlı, aynı fikirde değildir.

İşte Mucize Doktor 25. bölüm 2. fragmanı….

MUCİZE DOKTOR 24. BÖLÜM ÖZETİ!

Karaciyer nakli bekleyen hastaya hapishaneden organını bağışlamak isteyen bir mahkum gelir. Tanju, 7 kişiyi öldüren mahkumun amacının organ vermek değil kaçmak olduğunu düşünür. Ama Ferman, mahkumu nakil için ameliyata alır. Ancak, mahkumun ameliyat sırasında anesteziye alerjisi olduğunu anlaşılıyor ve nakil gerçekleşemez.

Ali ile Nazlı, sevgili olmaya karar verir. Ancak Nazlı, kimsenin bilmemesini ister. İkili sevgili olarak ilk kez yemeğe çıkar. Mahkum, tekrar hapishaneye götürülmek üzere hastaneden alınır. Ali, mahkumun altına kaçırdığını görür. O sırada kelepçeyi çözen mahkum Jandarmanın silahını alır ve Ali’yi rehin alır. Tanju, mahkumun hastaneden kaçmak istemediğini kendisini öldürtmek istediğini anlar.

Ali’yi bıraktığı sırada mahkum jandarmalar tarafından vurulur. Hala yaşayan mahkum ameliyata alınır. Tanju, Kıvılcım’ın Beliz’e yapmak istediği şey konusunda onu uyarır. Kendisininde daha önceden benzer bir şey yaptığını ve Beliz’in onun ailesi olduğunu söyler. Ama Kıvılcım, onu dinlemeyip Beliz’in karşısına çıkıp karnındaki bebeğin babasından olduğunu söyler. Ferman, istifa mektubunu hazırlayıp Kıvılcım’a verir ve onun daha böyle onlarca istifa mektubu alacağını söyler.

Mucize Doktor 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazlı Ali’nin İncinmesine İzin Vermiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler