Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 58. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha'nın Çocuklarına Son Bakışı!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 58. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha’nın Çocuklarına Son Bakışı!

Bir Zamanlar Çukurova merakla beklenen 58. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Videoyu izleyen Demir, Züleyha’yı ormana götürüp kafasına silahı dayar. Yılmaz ise Müjgan’ı tanıdığı güne lanet okur. Evdekiler Züleyha’ya ne olacağını düşünürken durumu öğrenen Yılmaz, Demir’e engel olmaya çalışır. O sırada bir silah sesi duyulur. Züleyha, yere yığılırken Demir ise ellerindeki kana bakarak göz yaşı döker. Dizinin yeni fragmanında; Züleyha’nın çocuklarına son bakışı yürekleri dağlar.

Perşembe Dizileri 2020

Züleyha’nın Çocuklarına Son Bakışı!

Bir Zamanlar Çukurova 58. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hünkar, Fekeli ve Yılmaz, Demir’in Züleyha’ya bir şey yapmasına engel olmak için seferber olur. Ortalığı karıştıran Müjgan ise artık Yılmaz’ın kendisini istemeyeceğinden emin bir şekilde bebeğini alıp ortadan kaybolmaya çalışır. Hünkar ve Demir tarafından onca haksızlığa uğrayan Züleyha, birde böyle bir iftirayla karşılaşınca Demir’in kafasına doğrulttuğu silahı ateşlemesini gerçekten ister. Demir Züleyha’yı öldürecek mi?

İşte Bir Zamanlar Çukurova 58. bölüm 2. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1234928234116063233

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 57. BÖLÜM ÖZETİ!

Demir, çocuklarının videolarını çekmek için Almanya’dan kamera sipariş verir. Eline gelen kasetin içinde ne olduğunu bilmeden. Bu arada Fekeli, yemek yemeye gittiği yerde iki kişinin konuşmalarına şahit olup onları daha iyi duymak için garsona sipariş verirken ağır duymuş gibi yapar ve onların kötü niyetler peşinde olduğunu anlar.

Yılmaz ile Demir, yağ fabrikasının o insanların eline geçmemesi için güçlerini birleştirip ortak olmaya karar verir. Bu arada Fekeli, Hünkar’ı arayıp Gülten’i Çetin’e kimden isteyeceklerini sorar. Hünkar’da, kendilerinden istemeleri gerektiğini söyler. Ortaklık olayından sonra birde Çetin’e Gülten’i istemek için Yamanlara gidileceğini öğrenen yine evde olay çıkarır.

Fekeli’nin yanında Müjgan Yılmaz’a, ağır itamlarda bulunur. Behice bile artık Müjgan’ın gereksiz çıkardığı olaylardan dolayı yeğeninin artık tedavi olması gerektiğini düşünmeye başlar. Züleyha, Demir’in kızıyla Adnan’dan daha çok ilgilenmesinden çok rahatsız olur. Şermin, Züleyha ile konuşmaya geldiğinde Naciye’de oraya gelir ve ikili birbirine girer.

Naciye, Çukurova’ya Züleyha ile ilgili dedikoduyu Şermin’in yaydığını söyler. Bu arada Demir. yeni aldığı cihazı ayarlayıp gelen kaseti açar. Video başladığında önce kapatmak ister ama sonra Züleyha ile Yılmaz’ı görünce beyninden vurulmuşa döner.

 Bir Zamanlar Çukurova 58. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha’ya Ne Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler