Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Mehdi İçin Gözyaşı...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Mehdi İçin Gözyaşı Döküyor!

Tv 8’nin sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir 9. yeni bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Mehdi, Zeynep’e, Benal ile daha önceden ilişkisi olduğunu itiraf ediyor. Ancak Zeynep’ten tepki gören Benal, karnındaki bebeğin Mehdi’den olmadığını söylüyor. Mehdi, Bayram’ın yerini buluyor ve onu kurtarmak için girdiği kavgada yaralanıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Zeynep, Mehdi için hastanede gözyaşı döküyor. Mehdi’ye ne olacak?

Çarşamba Dizileri 2020

Zeynep Mehdi İçin Gözyaşı Döküyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 10. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Mehdi, ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor. Bunu öğrenen aile hastaneye koşuyor. Zeynep ise, Mehdi’yi Benal konusunda üzdüğü için büyük bir üzüntü içerisine giriyor. Mehdi’nin durumunun ağır olduğunu öğrenen Cevriye, Benal’in karnındaki bebeğin ondan tek yadigar olacağını düşünerek soluğu onun yanında alıyor. Benal’in bebeği aldırmadığını öğrenince içi rahatlıyor.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 10. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/vDjl5Nd78zM

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 9. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mehdi ile Zeynep, Nermin’e destek olmak için gittiklerinde kapıyı Benal açıyor. Benal’i karşısında gören Mehdi, şok oluyor. Yemekte Zeynep, konuyu babasının çok çalışıp annesini yalnız bırakmasına getiriyor. Benal’de sofrada Mehdi hakkında konuşmalar yapıyor. Mehdi bunun üzerine Zeynep’e, Benal ile onunla evlenmeden önce ilişkisi olduğunu itiraf ediyor.

Zeynep, Benal’in yanına gidip ondan kendisine neden yalan söylediğinin hesabını soruyor. Ama Benal, karnındaki bebeğin Mehdi’den olmadığını isterlerse DNA testi yaptırabileceklerini söylüyor. Valizini toplayan Benal, evi terk ediyor. Zeynep, onun karnındaki bebekle sokaklarda kalmasına gönlü razı gelmiyor ve kendisine bir ev ve iş bulana kadar Nermin annesinin yanında kalabileceğini söylüyor.

Cevriye, Benal’in Nermin’in yanında çalışmaya başladığını duyunca Sultan’la birlikte onunla konuşmaya gidiyor. Ancak Benal, onları güvenliklerle evden kovduruyor. Faruk, Emine’yi görmek için mahalleye geliyor. Sultan gelince Emine, Faruk’la görüşmek için dışarı çıkıyor. Faruk, Emine’ye çok güzel bir sofra hazırlıyor.

Emine biraz içkiyi fazla kaçırıyor ve Faruk’la birlikte oluyor. Mehdi ise Bayram’ın, Tilki’nin elinde olduğunu öğrenip onu almak için gidiyor. Büyük bir kavgaya giren Mehdi, Tilki tarafından bıçaklanıyor.

Doğduğun Ev Kaderindir 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Emine İle Faruk Sevgili Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler