Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 59. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha Gözünü Karartıyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 59. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha Gözünü Karartıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 58. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Demir, Züleyha’nın kafasına silah dayayıp onu ormana götürüyor. Öldürmek istiyor ancak yapamıyor. Onu ormanda bırakıp şehre dönüyor. Bu arada Üzüm ile Adnan kayboluyor. Yılmaz, Müjgan’ı tanıdığı güne lanet okuyor. Müjgan’da bebeğini alıp evi terk ediyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Züleyha gözünü karartıyor ve Demir’e silah çekiyor.

Perşembe Dizileri 2020

Gözünü Karartan Züleyha Demir’i Öldürecek Mi?

Bir Zamanlar Çukurova 58. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Çiftlikten kapı dışarı edilen ve çocuklarını göremeyen Züleyha, çarşının ortasında üzerine benzin döküp kendisini yakmaya çalışıyor. Yılmaz, Müjgan’ın oğlunu da alıp Amerika’ya gittiğini öğreniyor. Züleyha, eline geçirdiği silahla Demir’in karşısına geçip ona silahı doğrultuyor. Çiftliğe polisler geliyor. Züleyha Demir’i, vurdu mu?

İşte Bir Zamanlar Çukurova 58. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1235676150602649600

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 58. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Demir, videoyu seyrettikten sonra Naciye ve Şermin’in de yanında, Züleyha’nın başına silah dayayıp onun kolunda tuttuğu gibi arabaya bindirip gidiyor. Hünkar, Fekeli’nin yanına gidip durumu anlatıyor ve ikili her yerde Züleyha ile Demir’i arıyor ancak bulamıyor. Kargaşa sırasında Şermin, yukarı çıkıp videoyu izliyor. İzlediği gibi tüm Çukurova’ya gördüklerini anlatıyor.

Demir, Züleyha’yı öldüremiyor ancak elindeki silahla onun kafasına vurup gidiyor. Züleyha, baygın bir şekilde ormanda kalıyor. Demir, bir pavyona gidip sarhoş olduktan sonra bir kadınla birlikte oluyor.Bu arada Adnan ile Üzüm’ün ortalarda olmadığı fark ediliyor. Ankara’dan gelen adamların çocukları kaçırdığı zannediliyor.

Üzüm ise Adnan’ı, annesinin mezarına, oradan da huulardaki evlerine götürüyor ve orada uyuyup kalıyorlar. Sabah olunca ancak işçiler çocukları fark ediyor. Züleyha, yürüyerek eve geliyor. Demir, Adnan’ın bulunduğunu görünce çok seviniyor. Züleyha’nın çiftliğe geldiğini gören Demir, herkesin içinde onu yine kapı dışarı ediyor.

Müjgan’ın yaptıklarını öğrenen Yılmaz, deliye dönüyor. Eve gidip Müjgan’ın yüzüne onu tanıdığı güne lanet okuyor. Müjgan, bebeğini de alıp evi terk ediyor. Yılmaz, artık Müjgan’ı istemiyor ve sadece çocuğunu istiyor.

Bir Zamanlar Çukurova 58. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha’nın Çocuklarına Son Bakışı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler