Ana SayfaDizilerAfili Aşk 37. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayşe'nin Hamileliği Herkesi Şok Ediyor!

İlgili Postlar

Afili Aşk 37. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayşe’nin Hamileliği Herkesi Şok Ediyor!

Kanal D’nin sevilen dizilerinden Afili Aşk, yeni gününde 36. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ayşe, Kerem’i sevdiğini ve onsuz yapamayacağını anlıyor. Ancak Kerem, inadına devam edip Ceyda’yla nişanlanmaya karar veriyor. Bunu duyan Ayşe, yanına Volkan’la Gonca’yı da alarak nişanı basıyor. Ama Kerem, Ceyda’yla nişanlanıyor. Ayşe’yi takip eden Kerem, onu sarhoş bir şekilde eve getiriyor. İkili sabah kendilerini aynı yatakta buluyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Ayşe’nin hamileliği başka Kerem olmak üzere herkesi şok ediyor.

Perşembe Dizileri 2020

Ayşe’nin Hamileliği Herkesi Şok Ediyor!

Afili Aşk 37. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ceyda ile Kerem’in düğün günü yaklaşıyor. Kerem ise düğünden kaçmayı planlıyor. Düğün günü kaybolan Kerem ile Ayşe, kendilerini ilk tanıştıkları yerde buluyor. Onları arayan aileler ise atölyeye gidiyor. Bu seferde Kerem, Ceyda’yla evlenmemek için Ayşe’den yardım istiyor. Ayşe, pencereyi açıp, o evliliğin olamayacağını çünkü kendisinin hamile olduğunu açıklıyor. Kerem, Ayşe’ye kendisini kurtardığı yalan için teşekkür ediyor. Ayşe ise, yalan söylemediğini gerçekten hamile olduğunu söyleyince ve Kerem düşüp bayılıyor.

işte Afili Aşk 37. bölüm 1. fragmanı…

https://youtu.be/3i1cyjfmnys

AFİLİ AŞK 36. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ayşe ile Kerem, aynı yatakta uyanıyor ve ikisi de bir şey hatırlamıyor. Üç gün öncesinde; Ayşe, Kerem’e yaptıklarından pişmanlık duyuyor ancak o geri adım atmıyor. Ceyda, Kerem’le nişanlanacağını ailesine haber verip onları Türkiye’ye çağırıyor. Bu arada Ayşe, Kerem’in dikkatini çekmek ve onunla yalnız kalmak için her şeyi yapıyor. Ama başarılı olamıyor.

Kerem ile Ceyda’nın nişanlanacağı gün, Gonca ve Volkan’ı da yanına alan Ayşe, nişanı basıyor. Kargaşa sırasında Muhsin fenalaşınca Ceyda’nın babası kızını Kerem’e verdiğini söylüyor. Bu duruma yıkılan Ayşe, bir bara gidip içmeye başlıyor. Kerem, onu karşı masadan takip ediyor ve onu sarhoş bir şekilde orada bırakmak istemiyor.

Önce onu alıp evine götürüyor. Kapıda Rıza’yı görünce ikili köşke gidip gizlice odaya giriyor. İkili birbirlerine duygularını itiraf ettikten sonra birlikte oluyor. Ertesi gün ikisi de bir şey hatırlamıyor ve Kerem Ayşe’yi taksiye bindirip gönderiyor. Ayşe, yolda gece olanları hatırlıyor.

 Afili Aşk Dizisinin Yayın Günü Tekrar Değişti! Dizinin 36. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler