Ana SayfaDizilerMucize Doktor 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Tolga'nın Göz Hapsine Giriyor!

İlgili Postlar

Mucize Doktor 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Tolga’nın Göz Hapsine Giriyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Mucize Doktor 25. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ferman’ın bölümüne gelen yeni asistan Damla’nın hırslı davranışları Nazlı’yı endişelendirmeye başlıyor ve onun karşısına geçip Ali’yi üzmesine izin vermeyeceğini söylüyor. Beliz’e savaş açan Kıvılcım yeni kliniği açıyor. Ali’nin hastaya söylememesi gereken bir şeyi söylemesi onun tekrar Tanju’nun hedefine girmesine neden oluyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; İlk hatasında hastaneden gönderilecek Ali, Tolga’nın göz hapsine giriyor .

Perşembe Dizileri 2020

Ali Tolga’nın Gözetimi Altına Giriyor!

Mucize Doktor 26. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Tanju, Ali’nin Nazlı ile olan ilişkisini öğrenip onun bunu işine yansıtacağını düşünüyor. Adil hoca ise, Tanju’yu ikna etmeye çalışıyor. Ali, Tanju’nun kendisini otizmli olduğu için yargıladığını anlayıp büyük bir üzüntü içerisine giriyor. Tanju, Ali’nin bundan sonra yapacağı ilk hatada onun işine son vereceğini söylüyor.

İşte Mucize Doktor 26. bölüm 1. fragmanı…..

MUCİZE DOKTOR 25. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kıvılcım, Beliz’in elinden karnındaki bebeği kullanarak hastaneyi alma kararından vazgeçmiyor. Ali, kalp hastası bir bebeğin ameliyatına giriyor. Tolga, Ferman ve yeni asistan Damla’nın da olduğu ameliyat Ali’nin, ameliyat sırasında fikir üretmesi sayesinde bebeğin hayatı kurtuluyor. Damla, Ali’nin bebeğin annesiyle konuşmalarını duyup Tolga’ya yetiştiriyor.

Ferman, Tolga’yla konuşup hala Ali’ye güvenip güvenmediğini soruyor. O da Ali’nin mucizeler yarattığını ama bir gün onun hastanenin başına bela olabilecek bir hata yapmasından korktuğunu ve ona güvenmediğini söylüyor. Tüm ekip Damla’yı aralarına almak için birlikte yemeğe çıkıyor. Ancak Damla, ortama ayak uyduramıyor ve kendisinin uyumsuz ve ileride onları üzecek bir şey yapabileceğini söyleyip peşin olarak onlardan özür diliyor.

Kıvılcım, hastanede terör estiriyor. Gülin ile Güneş’in samimi bir şekilde şakalaştıklarını görüp onların işine son veriyor. Güneş ile Gülin, neye uğradığını anlayamıyor. Nazlı, Ali’yi Tolga’ya ispiyon edenin Damla olduğunu anlayıp onunla konuşuyor. Ona, Ali ile ilişkilerinin yeni olduğunu ve onun çok hassas olduğunu söyleyip onu incitir ise karşısında kendisini bulacağını söylüyor.

Adil hoca, Kıvılcım’a, sırf sinirlendiğinde ne yapacağından emin olmadığı için eşinin hastaneyi ona bırakmadığını yüzüne vurup, imzaladığı sözleşmeyi eline veriyor. Sözleşme maddesine göre, Adil Kıvılcım’ın işine son veriyor. Bunu öğrenen Kıvılcım, onların karşısına daha güçlü çıkmak için çareler aramaya başlıyor.

Mucize Doktor 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Damla’nın Gözünden Hiçbir Şey Kaçmıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler