Ana SayfaDizilerAfili Aşk Dizisinin Yayın Günü Tekrar Değişti! Dizinin 36. Bölüm 2. Fragmanı...

İlgili Postlar

Afili Aşk Dizisinin Yayın Günü Tekrar Değişti! Dizinin 36. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk dizisi çarşamba günleri yayınlanıyordu. Reytinglerinin düşmesi sebebiyle cumartesi günlerine alındı. Kanalın yeni kararıyla dizi bu seferde perşembe günleri yayınlanma kararı aldı. Afili Aşk dizisi 36. yeni bölümüyle 5 mart perşembe günü ekranlara gelecek. Detaylar haberimizde…

Perşembe Dizileri 2020

Afili Aşk Dizisi yeni gününde ekranlara gelecek!

Afili Aşk 36. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kerem ile Ceyda sözlenmeye karar veriyor. Onların söz kesme törenini Ayşe, sabote etmek için harekete geçiyor. Ayşe, Kerem’i Ceyda’ya yar etmemek için arkadaşlarını da yanına alıyor ve geri adım atmamakta kararlı görünüyor. Kerem’in gittiği gece kulübüne giden Ayşe, alkolü fazla kaçırınca gözlerini Kerem’in yatağında açıyor. Sabah aynı yatakta uyanan ikili şimdi ne yapacak?

İşte Afili Aşk 36. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/BGcvQua09Bk

 

AFİLİ AŞK 35. BÖLÜM ÖZETİ!

Kerem’in hastalanması Ayşe’yi derinden sarsar. Ayşe, Kerem’i ne kadar sevdiğini ve onu kaybetmek istemediğini anlar. Kerem ise yepyeni bir döneme girer ve onun kararının ne olacağı merak konusu olur. Artık Ayşe ile olan durumunu çözmesi gerektiğini ve bir seçim yapması gerektiğini fark eder. Ayşe ise Kerem’i kaybetmemek için her şeyi yapmaya göze alır. Peki Kerem’in kararı ne olacak?

Kerem ölüm kalım savaşı verirken Ayşe ve ailesinin endişeli bekleyişi sürer. Rıza Kerem’in başına gelenlerden kendisini sorumlu tutmaya başlar. Muhsin, dostluk elini uzatır. Ancak bu sefer Yiğiter ailesinden tepki alır. Ayşe ise Kerem’i kaybetme korkusunu yaşar.

Hastanedeki yas ortamı Kerem’in uyanmasıyla yerini bayram havasına bırakır. Ama garip giden bir şeyler olur. Kerem her şeyin üstüne temiz bir sayfa açmak ister. Ayşe de Kerem için her şeyi yapmaya hazır bekler. Ama bu o kadar kolay gözükmezr

Ceyda ile Yelda çoktan kendi planlarını uygulamaya başlamıştır. Ayşe ile Ceyda kıran kırana bir düelloya girer. Kerem ise, bir karar vermek zorunda kalmak durumundadır. Kerem yeni başladığı hayatta Ayşe’ye mi yoksa, Ceyda’ya mı evet diyecek? Kerem’in kararı kinden yana olacak?

Afili Aşk 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kerem’in Kararı Ne Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler