Ana SayfaDizilerVuslat 44. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Feride İle Aziz Sonunda Kavuşacak Mı?

İlgili Postlar

Vuslat 44. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Feride İle Aziz Sonunda Kavuşacak Mı?

Vuslat dizisi 44. final bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin final bölümünde; Tüm düğümler çözülecek. Kerem babasının yaşayıp yaşamadığını ve onun kim olduğunu öğrenir. Bülent’in sonunda ellerine kelepçe takılır. Feride ile Aziz, ailelerin düşmanlığından ve onca yaşanan şeyden sonra birbirlerine kavuşacak mı? Salih babanın aslında kim olduğu ortaya çıkacak mı?

Pazartesi Dizileri 2020

Feride İle Aziz Sonunda Kavuşacak Mı?

Vuslat dizisi 44. bölümüyle final yapma kararı aldı. Diziyi takip edenler ise bu duruma çok üzüldü. Aziz’in eline geçen mektup yine kafasını karıştırıyor. Kerem ise Sultan’dan Salih babaya haber yolluyor ve ona çok kötü bir temizlik yaptığını iletmesini istiyor. Feride ile Aziz’i içine çeken 30 yılık sır çözülecek mi? Aziz ile Feride arasındaki engeller kalkıp ikili vuslata erebilecek mi? Tüm bu soruların cevabı bu akşam TRT 1’de saat 20:00’da başlayan dizinin final bölümünde çözülecek.

İşte Vuslat 44. bölüm 2. final fragmanı….

VUSLAT 43. BÖLÜM ÖZETİ!

Babasının ölüm haberini önce Sultan alır. Aziz, babasını öldürenin Fırat olduğunu duyunca derinden sarsılır. Ardından Fırat’ın öldüğünü de duyunca büyük bir çıkmaza girer. Feride, kardeşinin Tahsin’i öldürdüğünü ve onun adamlarının da kardeşini öldürdüğünü öğrenir. Faik ise Hasibe’yi durduramaz.

İki ailede cenazelerini kaldırır. Kerem, bunca olaya neden olduğu için Tahsin’in cenazesine geriden bakmak zorunda kalır. Cenazeler defnedildikten sonra. Hasibe. Feride’ye büyük bir itirafta bulunur. Ona cinayete şahit olduğunu ve asıl Tahsin’in Süheyla’yı öldürmek istediğini itiraf eder. Aziz, evini terk edip Salih babanın mekanına kendisini kapatır.

Sultan, abisiyle konuşmak ister ancak Salih baba, onun yalnız kalması gerektiğini söyler. Kız kardeşinin sesini duyan Aziz, uyanıp onun söylediği türküye eşlik eder. Hasibe, Feride’nin dükkanını basıp tüm başlarına gelenlerin suçlusu olarak yine onu suçlar. Feride ise, baştan beri babasının her şeyi bildiğini öğrenip sustuğunu öğrenir.

Kerem, annesinin terapisti sayesinde babasının başına gelenleri, onun dedesi tarafından yanarak öldürüldüğünü öğrenir. Altan, bunca olaydan sonra Emine’ye evlenme teklif eder ve oda kabul eder. Aziz, Salih babayla konuşup dedesinin kendisine gönderdiği son görevinin ne olduğunu öğrenir.

Vuslat 44. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Kerem’in Babası Kim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler