Ana SayfaDizilerHizmetçiler 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ela Yiğit'in Markajına Giriyor!

İlgili Postlar

Hizmetçiler 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ela Yiğit’in Markajına Giriyor!

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Hizmetçiler, ilk bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin ilk bölümünde; Derin ile Yiğit’den hamile kalmıştır. Bu durumu anlayan Gülseren, Derin’in bebeğinin doğmasına izin veriyor. Ancak bebeği kendisi doğurmuş gibi yapıp Derin’i de onun bakıcısı gibi gösteriyor. Duruma dayanamayan Derin, bebeğini de alıp kaçmak isterken ortadan kayboluyor. Ela ise, kardeşi Derin’e neler olduğunu anlamak için evde hizmetçi olarak çalışmaya başlıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Ela Yiğit’in markajına giriyor. Gülseren ise bu durumu fark ediyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Ela Yiğit’in Markajına Giriyor!

Hizmetçiler 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ela, Derin’in başına gelenleri öğrenmek için Atahanlar’ın yanında çocuk bakıcısı olarak işe başlıyor. Yiğit ise, onca olan şeyden sonra Ela’ya yaklaşmaya çalışıyor. Gülseren ise bu durumu fark edip Ela’yı uyarıyor. Çok tehlikeli bir oyuna giren Ela kardeşi Derin’i bulabilecek mi?

İşte Hizmetçiler 2. bölüm 1. fragmanı…

https://youtu.be/OUcddzecR-A

HİZMETÇİLER 1. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Gülseren, kocası Yiğit’le Derin’in ilişkisinden bir bebekleri olacağını öğreniyor. Kendisini hamile gibi gösterip o bebeği doğurmuş gibi yapıyor. Site sakinleri ise Gülseren gibi birisinin evde doğum yapmasını garipsiyor. Derin, bebeği doğduktan sonra evde kalıp onun bakıcılığını yapıyor. Ama, bu durum onun hoşuna gitmiyor ve Nimet hanımdan bir milyon lira alıp kaçmayı planlıyor.

Derin, bebeğiyle birlikte kaçarken yakalanıyor. Yusuf bebeği ise havuzda boğulmak üzereyken Ela buluyor. Ela’nın bebeği bulması onun eve girmesini sağlıyor. Gülseren karşı çıksa da Nimet Ela’yı Yusuf’un bakıcısı olarak işe alıyor. Polisler, siteye doluyor ve tüm hizmetçileri sorguya alıyor. Derin’in nerede olduğunu ve bebeğin nasıl havuza düştüğünü araştırmaya başlıyor.

Ortalarda olmayan Derin’in başına ne geldi kimsenin haberi yoktur. Atiye, Çiçek ve Hacer, zengin bir ailede hizmetçi olarak çalışır ve çalıştıkları evin patronlarının pek çok kirli sırlarını bilmektedirler. Yakışıklı bir kocası ve mutlu bir evliliği olan Atiye’nin tek isteği ise bir evlat sahibi olmaktır. Çiçek ise Belkıs’ın oğlu Armağan’a aşık oluyor. Ancak annesini kızına hizmetçi olduğunu hatırlatıyor.

Hizmetçiler Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu! Dizinin İlk Bölüm 2. ve 3. Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler