Ana SayfaDizilerGel Dese Aşk 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Murat Bahar'a Aşık Mı...

İlgili Postlar

Gel Dese Aşk 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Murat Bahar’a Aşık Mı Oluyor?

Atv’nin yeni dizisi Gel Dese Aşk, ilk bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin ilk bölümünde; Yasemin hamileyken Murat’ın sürdüğü arabayla kaza geçiriyor ve kızları kalp rahatsızlığıyla doğuyor. Bu durumun suçlusu olarak gördüğü Murat’ı yıllar geçse de affetmiyor. Bahar ise yıllar sonra babasını buluyor. Murat’ın ortağının kızı olan Bahar’la Murat’ın yolları kesişiyor. Bahar, Murat’ı bekar zannediyor ve ikili çok güzel iki gün geçiriyor. Yasemin’in Murat’a düzenlediği doğum günü partisinde ise sahneye Bahar çıkıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Yasemin’le evde huzuru olmayan Murat Bahar’a aşık mı oluyor?

Pazar Dizileri 2020

Murat Bahar’a Aşık Mı Oluyor?

Gel Dese Aşk 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Murat,doğum gününde sahnede Bahar’ı görünce şok oluyor. Yasemin, yine kaza yüzünden Murat’la tartışıyor. Murat ise, soluğu Bahar’ın yanında alıyor. Bahar, Barlas’ın oğlu Onur’la şirkete girmek için bir plan yapıyor. Barlas, Onur’la Bahar’ın tanıştığını öğreniyor. Onur ise babasından şirketteki hisselerini istiyor. Yasemin, Murat’ın yasak aşkını öğrenecek mi?

İşte Gel Dese Aşk 2. bölüm 1. fragmanı….

GEL DESE AŞK 1. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yasemin, yıllar önce olan kazanın suçlusu olarak Murat’ı görüyor ve her seferinde bunu hatırlatıp kocasına acı çektiriyor. Murat ise artık bu durumdan bunalmış nefes alamıyordur. Bahar, babasının Barlas olduğunu öğrenip şirkete gidiyor. Ama Barlas onu kapı dışarı ediyor. Hatta annesini bulup, kızının ve onun etrafında görmek istemediğini söyleyip tehdit ediyor.

Bahar, şirketin çatısına çıkıp oturuyor. Murat, önüne düşen ayakkabıyı görünce çatıda Bahar’ın intihar etmek üzere olduğunu zannedip onu vazgeçirmeye çalışıyor. Bahar ise, intihar etmeyeceğini söyleyip onunla bir yolculuğa çıkıyor. İkili sabaha kadar eğleniyor. Yasemin, Murat’ın evlilik yüzüğünü parlatmak için aldığı için Bahar Murat’ı bekar zannediyor.

Erkesi gün yine evde yaşadığı tartışma sonrası Murat, kendisini Bahar’ın evinde buluyor. İkili sabaha kadar beraber vakit geçiriyor. Bahar, Murat’ı kahvaltıya götürüyor. Önce bir görüşme yapacağını söyleyip içeri giriyor. Derin ise babasının doğum gününde çalacağı şarkıyı söylemesi için Bahar’la görüşmüştür.

Murat, saatini almak için içeri girdiğinde Derin’i görünce yanına gidiyor. Bahar, böylelikle Murat’ın evli olduğunu öğreniyor. Yasemin, doğum günü partisi için hazırlıklara başlıyor ve Bahar ile tanışıyor. Bahar, elbisesine meyve suyu döküp Yasemin’in elbisesini giyiyor. Murat, sarhoş bir şekilde partiye gidiyor.

Yasemin’in elbisesiyle gördüğü Bahar’ı eşi zannedip omzundan öpüyor. Murat, günlerdir ulaşamadığı Bahar’ı görünce şok oluyor. Partiden sonra Bahar’la buluşan Murat, evli olduğunu ve onunla olan ilişkinin bitmesi gerektiğini söylüyor.

 Gel Dese Aşk Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler