Ana SayfaDizilerGel Dese Aşk Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm 2....

İlgili Postlar

Gel Dese Aşk Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

Atv’nin yeni dizisi Gel Dese Aşk’ın 1. bölüm 2. fragmanı da yayınlandı. Yapımcılığını Sinegraf şirketinin üstlendiği dizinin yönetmenliğini ise Murat Onbul ve Aslı Kahraman üstleniyor. Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu ve İlayda Çevik’in başrollerini paylaştığı Gel Dese Aşk dizisinin yayın günü belli oldu. Detaylar haberimizde…

Pazar Dizileri 2020

Gel Dese Aşk Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu!

Gel Dese Aşk Dizisinin 1. bölüm fragmanından sonra 2. fragmanı da yayınlandı. Erkan Petekkaya ile Şebnem Bozoklu gibi iki usta oyuncuyu buluşturan Gel Dese Aşk’ın yayın günü merakla bekleniyordu. Atv ekranlarında yayınlanacak Gel Dese Aşk 8 mart pazar günü ilk bölümüyle izleyicisiyle buluşacak.

Erkan Petekkaya ile Şebnem bozuklu dizide 20 yıllık bir karı kocayı canlandırıyor. Şebnem Bozoklu’nun canlandırdığı Yasemin, 20  yıllık eşi Murat’ı, Erkan Petekkaya canlandırıyor. Çift yıllar önce kızlarının hasta olmasına neden olayın etkisinden yıllar da geçse kurtulamıyor. Yasemin, kızlarının başına gelen olaydan Murat’ı sorumlu tutuyor. Sürekli aynı tartışmadan sıkılan Murat, başka bir kadına mı aşık olacak?

İşte Gel Dese Aşk dizisinin 1. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1232360879934595073

GEL DESE AŞK DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA BAŞKA KİMLER VAR?

Dizilerin ve sinema filmlerinin aranan oyuncularından usta oyuncu Erkan Petekkaya 2020 yılına damga vuracak yeni bir dizisi projesiyle ekranlara gelecek. Başrollerini Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu ve İlayda Çevik’in paylaşacağı dizide Öykü GürmanErtan SabanAltan Gördüm, Uğur Çavuşoğlu, Tuğçe Ersoy, Aslıhan MalboraYiğit Koçak, Selim Gürata ve Ayşe Defne Pirinçci gibi başarılı oyuncular da yer alıyor.

GEL DESE AŞK DİZİSİNİN KONUSU!

Gel Dese Aşk dizisi, usta oyuncu kadrosu ve ilginç konusuyla da hayli iddialı görünüyor. Dizinin konusu; Görevleri ve istekleri arasında sıkışan, mutsuzluklarını, suskunluklarının arkasında büyüten insanların hikayesini anlatıyor. 20 yıllık evli olan bir çiftin, yaralandıkları yerden yaralayan ve kızgınlıklarının üstünde ayakta durmaya çalışan çiftin aşkı yeniden buluş hikayesini konu alıyor.

Gel Dese Aşk dizisi 8 mart pazar günü saat 20:00’da ilk bölümüyle izleyicileri ile buluşacak. 2020’ye damgasını vuracağı tahmin edilen iddialı dizinin ilk bölümü merakla bekleniyor.

Gel Dese Aşk Dizisinin Yeni Fragmanı Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler