Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız Kuzey Düellosu...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız Kuzey Düellosu Nasıl Bitecek?

Show Tv’nin kahkahası bol dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk 23. yeni bölümüyle 29 şubat cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yıldız, Kuzey’in kendisini aldattığını düşünüp öfkeden deliye döner. Bu kez gerçekten Kuzey’e tamamen güveni yıkılan Yıldız, kendisini Karadeniz sularına atar. Onun vapurla açıldığını öğrenen Kuzey, Yıldız’ın peşinden gider. Sefer ise, Nahide’ye kendisini affettirmek için Tülin’in elinden tutup eve getirir. Cihan doktorun ise aşkına cevap vermeyen Pembe’yi kaçırmaktan başka çaresi kalmaz. Yıldız Kuzey düellosu nasıl bitecek?

Cumartesi Dizileri 2020

Yıldız Kuzey Düellosu Nasıl Bitecek?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 23. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kızlar babalarına verdikleri Tülin fikrinin patlamasıyla kaçacak delik ararlar. Yıldız, denize açılmaya karar verir. Kuzey’de onun peşinden açılır. Yıldız teknesini, Kuzey’in teknesinin üzerine sürer. Kuzey de inadından vazgeçmez ve oda teknesini Yıldız’ın üzerine sürmeye devam eder. Sefer ise arada kalır.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 23. bölüm 2. fragmanı…

 

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 22. BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldız, Şule’nin söylediklerine inanmaz. Ancak şüphe duyup Kuzey’i takibe alır. Kızlar, babaları Tülin’le görüşmeye gittiklerinde, Yıldız’ın anlamaması için kara kara düşünür. Bunu anlayan Yıldız, onlara babalarının nerede olduğunu sorar. Onlar ise babalarının ona büyük bir süpriz hazırladığını söyler.

Yıldız Tülin’in, Kuzey’in yazlık evinde kaldığını öğrenir ve kapıyı çalar. Tülin’e, kendisini Kuzey’in gönderdiğini ve evi temizlemeye geldiğini söyler. Yıldız, hem temizlik yapar hem de Tülin’le Kuzey’in arasında neler olduğunu anlamaya çalışır. Tülin, Kuzey’in kendisini aradığını ve romantik bir akşam yemeği yediklerini ballandıra ballandıra anlatır.

Kuzey’in Tülin’le, romantik bir yemek ayarlar ve sonunda ondan Şule ile ilgili belgeleri istemeyi planlar. Sefer durumu öğrenip, o romantik gecede Kuzey’in yanında olur. Kuzey yokken Sefer Tülin’e, Kuzey’in onunla evlenmek istediğini, ama Şule’den ayrılmak için belgelere ihtiyacı olduğunu söyler.

Tülin, hem belgeleri vereceğini hemde mahkemede şahitlik edeceğini söyler. O sırada Nahide içeri girer ve Sefer’i bastığını zanneder. Yıldız, kendisini dolandıran Çetin’i bulup silahını çekerek parasını ister.

 Kuzey Yıldızı İlk Aşk 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız’la Kuzey Karadeniz Sularında Hesaplaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler