Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Kuzey'in Boşanacağına...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Kuzey’in Boşanacağına Pek Sevinmiyor!

Show Tv’nin sevilen dizilerinden Kuzey Yıldızı İlk Aşk 24. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yıldız Çetin’i yakalamak suçundan hapse atılıyor. Kuzey ise onu kurtarmak için Çetin’le, sonra Şule’yle konuşuyor. Şeref’le Yaşar ise, şikayetini geri alması için Çetin’i kaçırıyor. Artık Yıldız’la Kuzey’in evlenemeyeceğini anlaşan Şule, inadını bırakıp boşanmaya karar veriyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Yıldız, Kuzey’in boşanacağına pek sevinmiyor. Onu affetmemekte kararlı görünüyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Yıldız Kuzey’in Boşanacağına Pek Sevinmiyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 25. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kuzey, sonunda Şule’den boşanacağı haberini Yıldız’a veriyor. Ancak Yıldız, yaptıkları için Kuzey’i affetmiyor. Yıldız, yine denize açılıyor. Kuzey’de peşinden açılıyor. Kuzey, Yıldız’ın yanında gördüğü Mahmut’dan onu kıskanıyor.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 25. bölüm 1. fragmanı….

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 24. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yıldız, duruşmaya çıkacağı güne kadar hapse atılıyor. Oradaki mahkumlara başından geçenleri anlatıyor. Ama tansiyonu yükselen Yıldız, hastaneye kaldırılıyor. Bunalıma giren Kuzey, kızlarından Yıldız’ın hastaneye kaldırıldığını öğreniyor. Çetin’in karşısına çıkan Kuzey, ona silah çekip şikayetinden vazgeçirmeye çalışıyor.

İşin içine Şeref’le Yaşar’da giriyor. İkili kılık değiştirip hastaneye girip Pembe’nin ilacıyla Çetin’i bayıltıyor ve onu ölü gibi dışarı çıkarıp cenaze arabasıyla kaçırıyorlar. Çetin, ya şikayetinden vazgeçecektir. Ya da kapatıldığı tabut da ölecektir. Yıldız mahkemeye çıkarılıyor. Ailenin Yıldız’ın masum olduğunu, Çetin’i vuranın Ruhi olduğu ifade vermesiyle Yıldız, hakime her şeyi anlatıyor.

Hakim görgü şahidi olarak Pembe ile Kuzey’i de dinledikten sonra Yıldız’ın beraat etmesine karar veriyor. Yıldız’ın serbest kalmasıyla Kuzey sevinse de onun tarafından affedilmiyor. Kuzey, Tülin ile Şule’nin birlikte hareket ettiğini kanıtlayan videoyu Yıldız’a izletiyor. Yıldız ise onun Tülin’le buluşmasındaki amacını kendisine anlatmadığı için ona sitem edip onu hayatından tamamen çıkardığını söylüyor.

Şule onların tartışmasını izleyip yanlarına gidiyor ve artık Kuzey’den boşanmaya karar verdiğini açıklıyor. Kuzey, bu durum karşısında havalara uçuyor. Yıldız ise gemileri çoktan yakmıştır.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şule Kuzey’den Boşanıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler