Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şule Kuzey'den Boşanıyor...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şule Kuzey’den Boşanıyor Mu?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 24. yeni bölümüyle 7 mart cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Çetin’in şikayetçi olmasıyla Yıldız tutuklanır. Geçmişini de geleceğini de yakan Yıldız, kendisine yöneltilen suçlamaları kabul edip Ruhi’yi ele vermez. Kuzey, Yıldız’ı kurtarabilmek için Çetin’le sonra Şule’yle konuşur. Dizinin yeni fragmanında; Şule, Kuzey’den boşanıyor mu?

Cumartesi Dizileri 2020

Şule Kuzey’den Boşanıyor Mu?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 24. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yıldız, hapishaneye giriyor. Kuzey ise onu kurtarabilmek için elinden geleni yapıyor. Ruhi’ye itirafta bulunup Yıldız’ı hapisten çıkarmasını istiyor. Ancak Ruhi, pek yanaşmıyor. Yıldız, hastalanıp hastaneye kaldırılıyor. Onu ziyarete gelen Kuzey’i ve kızlarını Ordu’dan kovuyor. Şule ise Kuzey’e, ondan boşanmaya karar verdiğini açıklıyor. Şule’nin böyle bir karar vermesinin sebebi ne?

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 24. bölüm 2. fragmanı….

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 23. BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldız, Çetin’i kıskıvrak yakalar. Ruhi Yıldız’ın 20 yılını Kuzey’i bekleyerek geçirmesinin üzerine, birde Çetin’i öldürüp geri kalan hayatını mahvetmesine gönlü razı olmaz. Yıldız, tam Çetin’i vurmak için üçten geriye sayarken Ruhi, Çetin’i ondan önce davranıp onu vurur. Yaralanan Çetin hastaneye kaldırılır.

Ruhi ortadan kaybolur. Yıldız, olanlardan sonra kendisini Karadeniz sularına bırakır. Vapurda saklanmış bir şekilde Ruhi’yi bulur. Onun karnını doyurup neden kendisi için böyle bir şey yaptığını, yoksa hala kendisini sevip sevmediğini sorar. Kuzey’de Yıldız’ın peşinden denize açılır.

Sefer, eski günlerini özleyip denize açılıp balık tutmak ister ancak babası teknesini ona vermez. Oda kendisine ufak bir kayık alıp sıfırdan başlamaya karar verir. Yıldız, balıklarını kaçıranın Kuzey’in teknesi olduğunu görünce önce onu uyarır. Sonra balıklarının çevresinden gitmeyeceğini öğrenince Kuzey’in teknesinin üzerine teknesini sürer.

Kuzey, son ana kadar Yıldız’ın ciddi olabileceğini düşünmez. Ama tam kendisine çarpacakken dümeni kırır. Yıldız, Kuzey’e kendisini iskelede beklemesini söyler. Kuzey’in gözleri önünde 20 yıldır biriktirdiği çeyizini ateşe verir. Üzerine kolyesini ve yüzüğünü de atıp artık hayatında Kuzey diye biri olmayacağını söyleyip gider.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Çetin’i Yaralamaktan Tutuklanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler