Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Çetin'i Yaralamaktan...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Çetin’i Yaralamaktan Tutuklanıyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk 23. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Yıldız, kendisini dolandırıp kaçan Çetin’i Şule’yle birlikte yakalıyor ve silahını çekiyor. Ama Ruhi, ondan önce davranıp Çetin’i vuruyor. Yıldız, teknesine binip kendisini Karadeniz sularına bırakıyor. Kuzey’de onun peşinden denize açılıyor. İkilinin inadı denizin ortasında da devam ediyor. Yıldız, Kuzey’in gözünün önünde 20 yıllık çeyizini yakıp yüzüğüyle kolyesini de içine atıp onu terk ediyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Yıldız Çetin’i yaralamaktan tutuklanıyor. Ruhi’yi ele vermeyip suçu üstleniyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Yıldız Çetin’i Yaralamaktan Tutuklanıyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 24. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Çetin’in şikayetçi olmasıyla polisler Yıldız’ı tutukluyor. Yıldız, geçmişini de geleceğini de yakıyor. Kendisine yöneltilen suçlamaları kabul eden Yıldız, Ruhi’yi ele vermiyor. Kuzey, Yıldız’ı kurtarabilmek için Çetin’le sonra Şule’yle konuşuyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 24. bölüm 1. fragmanı….

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 23. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yıldız, Çetin’i kıskıvrak yakalıyor. Ruhi Yıldız’ın 20 yılını Kuzey’i bekleyerek geçirmesinin üzerine, birde Çetin’i öldürüp geri kalan hayatını mahvetmesine gönlü razı olmuyor. Yıldız, tam Çetin’i vurmak için üçten geriye sayarken Ruhi, Çetin’i ondan önce vuruyor. Çetin yaralanarak hastaneye kaldırılıyor.

Ruhi ortadan kayboluyor. Yıldız, olanlardan sonra kendisini Karadeniz sularına bırakıyor. Vapurda saklanmış bir şekilde Ruhi’yi buluyor. Onun karnını doyurup neden kendisi için böyle bir şey yaptığını, yoksa hala kendisini sevip sevmediğini soruyor. Kuzey’de onun peşinden denize açılıyor.

Sefer, denize açılıp balık tutmak istiyor ancak babası teknesini ona vermiyor. Oda kendisine ufak bir kayık alıp sıfırdan başlamaya karar veriyor. Yıldız, balıklarını kaçıranın Kuzey’in teknesi olduğunu görünce önce onu uyarıyor. Sonra balıklarının çevresinden gitmeyeceğini öğrenince Kuzey’in teknesinin üzerine teknesini sürüyor.

Kuzey, son ana kadar Yıldız’ın ciddi olabileceğini düşünmüyor. Ama tam kendisine çarpacakken dümeni kırıyor. Yıldız, Kuzey’e endisini iskelede beklemesini söylüyor. Kuzey’in gözleri önünde 20 yıldır biriktirdiği çeyizini ateşe veriyor. Üzerine kolyesini ve yüzüğünü de atıp artık hayatında Kuzey diye biri olmayacağını söyleyip gidiyor.

 Kuzey Yıldızı İlk Aşk 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız Kuzey Düellosu Nasıl Bitecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler