Ana SayfaDizilerZümrütüanka 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zümrüt İle Serhat'a Ne Olacak?

İlgili Postlar

Zümrütüanka 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zümrüt İle Serhat’a Ne Olacak?

Fox Tv’nin sevilen dizilerinden Zümrütüanka 6. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Abbas’ın Tolgahan’ı öldürüp suçu Serhat’ın üzerine attığı ortaya çıkıyor. Saniye’nin ifade vermesine sinirlenen Abbas, onun evini ateşe veriyor. Azimet, Saniye’yi eve getirip bundan sonra onun konakta kalmasını istiyor. Sühandan ise hamile kalmıştır. Bu sırrı Zümrüt’le birlikte annesine söylerken Fitnat duyuyor ve Abbas’a yetiştiriyor. Tolgahan’ın annesi aileden oğlunun intikamını almak için harekete geçiyor. Peşine düşen adamlardan kurtulmaya çalışırken göle düşen Zümrüt ile Serhat’a ne olacak?

Cumartesi Dizileri 2020

Zümrüt İle Serhat’a Ne Olacak?

Zümrütüanka 7. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Serhat, amcasının üzerine yürüyor ve onu evden kovuyor. Saniye’nin verdiği ifadeye sinirlenen Abbas önce onun evini ateşe veriyor. Sonra itfaiyeye yangın haberini veriyor. Saniye, son anda kurtarılıyor ve konağa getiriliyor. Azimet onun bundan sonra konakta kalmasına karar veriyor. Zümrüt’ü gönderip Serhat’la Saniye’yi evlendirmeyi planlayan Azimet’in destekçisi de Fitnat oluyor.

ZÜMRÜTÜANKA 6. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Meliha’yı Serhat’ın adamları eve bırakıyor. Rüstem ise küçük kızını Zümrüt’e emanet edip kendisi Nezaket’in evinde kalmaya başlıyor. Meliha, ertesi gün Abbas’ın yanına gidiyor. Abbas onu otelin halkla ilişkiler müdüresi yapacağını, ayda 20 milyon lira maaşı olacağını, kıyafet ve diğer masraflarını otelin karşılayacağı söylüyor. Havalara uçan Meliha, gidip annesine müjdeyi veriyor.

Zümrüt, Serhat’tan sevgi göremeyince evi terk ediyor. Otobüse binip gidiyor. Ama Serhat, onu bulup geri getiriyor ve yüzüğü parmağına tekrar takıyor. Meliha ilk iş gününe giyinip kuşanıp gidiyor. Abbas onu kral dairesine götürüp isterse orada kalabileceğini söylerken Zümrüt geliyor.

Zümrüt, kardeşini oradan götürmek istiyor ancak Meliha, ablasını kendisini kıskanmakla suçluyor ve onun gibi bir ablası olmadığını söylüyor. Sühandan, hamile olduğunu anlıyor. Bu durumu Zümrüt’e anlatıyor. Zümrüt, Sühandan’ı annesinin yanına götürüp onunla konuşturuyor. Fitnat onların konuşmalarını duyup Abbas’ın yanına gidip ona, kızının hamile olduğunu söylüyor.

Tolgahan’ın annesi adamlarıyla birlikte oteli basıyor. Yirmi adamını da konağa gönderip Sühandan’ı aldırıyor. Abbas, kızının öldürüleceğini duyunca onun hamile olduğunu söylüyor. Zümrüt’te Serhat’la buluşup Sühandan’ın hamile olduğunu ona anlatıyor. Ancak peşine birileri takılıyor. Serhat’ın arabası göle düşüyor.

 Zümrütüanka 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Abbas Zümrüt’ün Evini Ateşe Mi Veriyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler