Ana SayfaDizilerRamo 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yavuz İle Ramo Ortaklığı Başlıyor!

İlgili Postlar

Ramo 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yavuz İle Ramo Ortaklığı Başlıyor!

Show Tv’nin sevilen dizilerinden Ramo 8. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Süleyman, köşeye sıkıştığını anlayınca kızını arayıp Fatoş’u da alıp kaçmalarını söylüyor. Ramo, Süleyman’ı öldürmeyip onu rehin alıyor. Büyük bir çatışma oluyor ve çatışmada Alpay’ın kardeşi vuruluyor. Alpay ise kardeşinin intikamını almak için harekete geçip mahalleyi basıyor. Ramo, saldırıya uğruyor ve kafasına silah dayanıyor. Her şeyin bittiğini düşünen Ramo’yu Yavuz kurtarıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Yavuz ile Ramo ortaklığı başlıyor.

Salı Dizileri 2020

Yavuz İle Ramo Ortaklığı Başlıyor!

Ramo 9. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yavuz, Cihangir beyin satın alamayacağı bir kişiye ihtiyacı olduğunu ve o kişinin de Ramo olduğunu anlıyor ve onunla birlikte hareket etmeye karar veriyor. Ramo’dan Alpay’a büyük gözdağı geliyor. Ona eğer sevdiklerini serbest bırakmazsa onuda kardeşinin yanına göndereceğini söylüyor. Silahların patladığı sahnede kim vuruluyor?

İşte Ramo 9. bölüm 1. fragmanı….

RAMO 8. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Süleyman, Ramo tarafından köşeye sıkıştığını anlayınca kızını arayıp Neco ile Fatoş’u alıp kaçmalarını söylüyor. Hasan, Fatoş’u kapatıldığı yerde bulamıyor. Ramo, Süleyman’ı öldürmeyip rehin alıyor. Çıkan çatışmada ise Alpay’ın kardeşi ölüyor. Bunu duyan Alpay, Ramo’nun ve sevdiklerinin peşine adamlarını salıyor. Yavuz ise, Ramo’ya savaş açtığını söylüyor.

Sibel’le vedalaşan Ramo, artık onunla bir daha görüşmeyeceğini söyleyip onu Neco’ya teslim edip Fatoş’u alıyor. Sibel, Ramo’ya kurulan tuzağı öğrenince ona haber vermek istiyor. Ancak Neco, buna izin vermiyor. Ramo, Fatoş’la Hasan’ı başka bir arabada gönderip kendisi arkadan onları takip ediyor.

Hasan, Ramo’nun arabasını görmeyince Fatoş’u başka bir arabayla gönderip kendisi Boz’la geri dönüyor. Döndüklerinde ise Ramo’nun arabasının taranmış ve onunda arabada olmadığını görüyor. Ramo, gözleri bağlı bir şekilde götürüldükleri yerde, Yavuz’un adamı onun için yolun sonunun geldiğini söylüyor.

Gözlerini kapatan Ramo, eli kolu bağlı bir şekilde ölümü beklerken, iki el silah sesi geliyor. Yavuz’un adamı Ramo’yu öldürmek üzere olan kişileri öldürüyor. Ramo’ya Yavuz’un selamı olduğunu söylüyor.

Ramo 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yavuz’da Ramo’ya Savaş Açıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler