Ana SayfaDizilerAfili Aşk Dizisinin Final Tarihi Belli Oldu!

İlgili Postlar

Afili Aşk Dizisinin Final Tarihi Belli Oldu!

Afili Aşk 37. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde;  Ceyda ile Kerem’in düğün günü yaklaşır. Kerem ise düğünden kaçmayı planlar. Düğün günü kaybolan Kerem ile Ayşe, kendilerini ilk tanıştıkları yerde bulur. Onları arayan aileler ise atölyeye gider. Bu seferde Kerem, Ceyda’yla evlenmemek için Ayşe’den yardım ister. Ayşe, pencereyi açıp, o evliliğin olamayacağını çünkü kendisinin hamile olduğunu açıklar. Kerem, Ayşe’ye kendisini kurtardığı yalan için teşekkür eder. Ayşe ise, yalan söylemediğini gerçekten hamile olduğunu söyleyince ve Kerem düşüp bayılır. Afili Aşk dizisinin final tarihi belli oldu.

Perşembe Dizileri 2020

Afili Aşk Dizisi Ne Zaman Final Yapıyor?

Kanal D ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen dizisinin son zamanlarda reytingleri düştü. Kanal çözümü dizinin yayın gününü değiştirmekte buldu ve cumartesi günleri yayınlamaya karar verdi. Ancak cumartesi gününde de tutunamayan dizinin yayın günü tekrar değişti ve perşembe günlerine alındı. Son çare dizi final yapma kararı aldı. Afilli Aşk 38. bölümüyle 19 mart perşembe günü ekranlara veda edecek.

AFİLİ AŞK 36. BÖLÜM ÖZETİ!

Ayşe ile Kerem, aynı yatakta uyanır ve ikisi de bir şey hatırlamaz. Üç gün öncesinde; Ayşe, Kerem’e yaptıklarından pişmanlık duyar. Ancak o geri adım atmaz. Ceyda, Kerem’le nişanlanacağını ailesine haber verip onları Türkiye’ye çağırır. Bu arada Ayşe, Kerem’in dikkatini çekmek ve onunla yalnız kalmak için her şeyi yapar. Ama başarılı olamaz.

Kerem ile Ceyda’nın nişanlanacağı gün, Gonca ve Volkan’ı da yanına alan Ayşe, nişanı basar. Kargaşa sırasında Muhsin fenalaşınca Ceyda’nın babası kızını Kerem’e verdiğini söyler. Bu duruma yıkılan Ayşe, bir bara gidip içmeye başlar. Kerem, onu karşı masadan takip eder ve Ayşe sarhoş bir şekilde orada bırakmak istemez.

Önce onu alıp evine götürür. Kapıda Rıza’yı görünce ikili köşke gidip gizlice odaya girer. Ayşe ile Kerem, birbirlerine duygularını itiraf ettikten sonra birlikte olur. Ertesi gün ikisi de bir şey hatırlamaz ve Kerem Ayşe’yi taksiye bindirip gönderir. Ayşe, yolda gece olanları hatırlar.

Afili Aşk 37. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayşe’nin Hamileliği Herkesi Şok Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler