Ana SayfaDizilerVuslat 44. Final Bölümüyle Ekranlara Veda Etti! Feride İle Aziz Vuslata Erdi!

İlgili Postlar

Vuslat 44. Final Bölümüyle Ekranlara Veda Etti! Feride İle Aziz Vuslata Erdi!

TRT 1 ekranlarında iki sezondur ekranlara gelen dizisi Vuslat 44. son bölümüyle ekranlara veda etti. Dizinin final bölümünde; Kerem’in annesi iyileşip her şeyi hatırlıyor. Babasının dedesi tarafından feci bir şekilde öldürüldüğünü öğrenen Kerem, dedesini polislere teslim ediyor. Kendisi de işlediği suçların cezasını çekmek için Yalçın’a teslim oluyor. Korkmazer Holding Sultan’a kalıyor. Aziz, uzaklara gidiyor. Feride Hasibe tarafından kovulunca o da Aziz’in yanına gidiyor. Aziz ile Feride sonunda vuslata erdi.

Pazartesi Dizileri 2020

Feride İle Aziz Sonunda Vuslata Erdi!

Fırat’ın ölümünden sonra Hasibe, aklını yitiriyor. Bülent, Faik’in yanına gidip ona Fırat’ın öldürülme anlarının videosunu seyrettiriyor ve oğullarının ölümüne Aziz’in neden olduğunu söylüyor. Faik ona inanıp Feride’nin Aziz’le görüşmesini istemiyor. Akli dengesi bozuk olan Hasibe, Feride’yi evden kovuyor. Feride eşyalarını toplayıp gidiyor. Faik ise kızının arkasından göz yaşı döküyor.

VUSLAT 44. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kerem, Yalçın komiserin yanına gidip, dedesinin işlediği cinayetlerin belgelerini ona teslim ediyor. Kendisinin de Tahsin’le yaptığı karanlık işlerin yazılı olduğu kara kaplı defteri de ona veriyor. Kerem, Sultan’la iş birliği yapıp dedesini şirkete çağırıyor. Onu şirkette oyalarken Yalçın gelip Bülent’i tutukluyor.

Daha sonra Kerem’de adalete teslim olup hapse giriyor. Onu anneannesiyle annesi ziyarete gidiyor. Sultan, holdingin başına geçiyor. Feride’nin küçük kardeşini de yanına alıyor. Aklını yitiren Hasibe, akıl hastanesine yatırılıyor. Feride, otobüse binip İstanbul’u terk ediyor. Büyük bahçeli bir eve giden Feride’yi odun kırmakta olan Aziz beklemektedir.

İkilinin peşini bırakmayan 30 yıllık sır çözülüyor. Suçlular cezasını buluyor. Artık Aziz ile Feride’nin kavuşmasına engel hiçbir şey kalmaz. İki sevgili sonunda bir birlerine kavuşuyor. Salih baba ve Abdullah efendi ise emanetleri sahiplerine teslim etmenin huzurunu yaşıyor. Necmi kahvehanesini çalışanlara teslim edip gidiyor.

İki sezondur ekranlarda izleyicilerin karşısına çıkan Vuslat dizisi mutlu sonla izleyicilerine veda etti. Feride ile Aziz’in tanışmaları bir tesadüf değildi. Onları bir araya getiren sırlarla dolu geçmişleri idi.

 Vuslat 44. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Feride İle Aziz Sonunda Kavuşacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler