Ana SayfaDizilerBaraj Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin İlk Bölüm Fragmanı Yayında!

İlgili Postlar

Baraj Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin İlk Bölüm Fragmanı Yayında!

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Baraj dizisi, yıllar önce Yeşilçam klasikleri arasına giren sinema filminden günümüze uyarlandı. Tarık Akan ile Türkan Şoray’ın baş rollerini oynadığı Baraj filminin yeni versiyonu izleyenleri ekranlara kilitleyecek. Başrollerini Biran Damla Yılmaz ve Burak Yörük’ün canlandıracağı Baraj dizisinin yayın tarihi ve günü belli oldu. Dizinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı.

Salı Dizileri 2020

Baraj Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Fox Tv’nin yeni dizisi Baraj. 1. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Nazım ile Nehir bir süredir yazışıyor. Nehir, Nazım’ı çok merak ediyor ve onu bir an önce görmek istiyor. Nazım, ise yüzündeki derin yanık yüzünden onun kendisini beğenmeyeceğinden korkarak Nehir’in karşısına çıkamıyor. Kendisi yerine Nehir’le buluşmak için bir arkadaşını gönderiyor. Nehir, karşısında yakışıklı birini görünce onu Nazım zannediyor. Nazım ise onları geriden seyredip aşkını kalbine gömüyor.

Baraj dizisi 17 Mart Salı 20.00’de FOX Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

İşte Baraj dizisi 1. bölüm ilk fragmanı…

BARAJ DİZİSİNDE KİMLER VAR?

Başrollerini Biran Damla Yılmaz ve Burak Yörük’ün canlandıracağı  Baraj dizisi yıllar önceTarık Akan ile Türkan Şoray’ın başrollerinde yer aldığı aynı adı taşıyan sinema filminin dizi versiyonudur. Dizide Kadın dizisinde Arif karakteriyle tanınan Feyyaz Duman Nazım karakteriyle yer alıyor. Ayrıca Tuna Orhan ve Sumru Yavrucak’da dizi ekibine dahil olan usta oyuncular arasında yer alıyor. Aldığımız bilgilere göre dizide, Baraj filmi hikayesine ve karakter isimlerine Baraj dizisinde de sadık kalınacak ve izleyiciye nostalji de yaşatacak.

BARAJ DİZİSİNİN KONUSU!

Baraj dizisi filminin konusuna tabi kalacak. Dizi, Baraj inşaatında çalışan bir işçi ile genelevde çalışan bir kadının aşkını konu alıyor. Baraj inşaatında ustabaşı olarak çalışan Nazım, genelevde çalışan Nehir’e aşık oluyor. Ama Nazım Aysel’in, genelevde çalışan bir kadın olduğunu bilmiyor. Onların aşkı yazışmalarla başlıyor.

Nazım Nehir’in bir genelev kadını olduğunu öğreniyor ama bunu her kesten saklamak zorunda kalıyor. Çevresinden utanan Nazım’ın karşısına Nehir çıkıp geliyor. Nazım’ın çalıştığı inşaatta onu herkes tanıyor. Bundan sonra Nazım, çevrenin baskısı ve aşkı arasında kalıyor.

Baraj Dizisinin Başrol Oyuncuları Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler