Ana SayfaDizilerRamo 9. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Ramo Alpay'ın Elindeki Sibel'i Kurtarabilecek Mi?

İlgili Postlar

Ramo 9. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Ramo Alpay’ın Elindeki Sibel’i Kurtarabilecek Mi?

Show Tv’nin büyük ilgiyle izlenen dizilerinden Ramo, merakla beklenen 9. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Altay, Ramo’dan kardeşinin intikamını almak için onun yakınlarını rehin alır. Birinin öldüğü haberi gelir. Ramo, duyduğu haberle öfkeden deliye döner. Onun artık herkesi öldüreceği konuşulur. Boz, Fatoş’a kavuşur. Dizinin yeni fragmanında; Ramo, Alpay’ın elindeki Sibel’i kurtarabilecek mi?

Salı Dizileri 2020

Ramo Sibel’i Kurtarabilecek Mi?

Ramo 9. bölüm 3. fragmanı yayınladı. Fragmanda; Ramo, mahalleyi ve aileyi korumak için mücadele eden herkese teşekkür ediyor. Büyük yara aldıklarını bildiğini, onlara bundan sonra birlik olmalarının çok önemli olduğunu ama hesaplarının bitmediğini, onlardan hazırlıklarını yapmalarını ve Alpay’la görülecek son bir hesapları olduğunu söylüyor. Yavuz, Cihangir’i merak edenlere onun ailesine bile görünmediğini kendisinin de onu görmediğini açıklıyor.

İşte Ramo 9. bölüm 3. fragmanı….

RAMO 8. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Süleyman, Ramo tarafından köşeye sıkıştığını anlar ve kızını arayıp Neco ile Fatoş’u alıp kaçmalarını söyler. Hasan ile Fidan, Fatoş’u kapatıldığı yerde bulamaz. Ramo, Süleyman’ı öldürmeyip rehin alır. Çıkan çatışmada ise Alpay’ın kardeşi ölür. Bunu duyan Alpay, Ramo’nun ve sevdiklerinin peşine adamlarını salar. Yavuz ise, Ramo’ya savaş açtığını söyler.

Sibel’le vedalaşan Ramo, artık onunla bir daha görüşmeyeceğini söyleyip onu Neco’ya teslim edip Fatoş’u alır. Sibel, Ramo’ya kurulan tuzağı öğrenince ona haber vermek ister. Ancak Neco, buna izin vermez. Neco, ablasının Ramo’ya aşık olduğunu anlar. Ramo, Fatoş’la Hasan’ı başka bir arabada gönderip kendisi arkadan onları takip ederr.

Hasan, Ramo’nun arabasını arkada görmeyince Fatoş’u başka bir arabayla gönderip kendisi Boz’la geri döner. Bu arada mahalleye baskın yapıldığı haberi gelir. Döndüklerinde ise Ramo’nun arabasının taranmış ve onunda arabada olmadığını görür. Ramo, gözleri bağlı bir şekilde götürüldükleri yerde, Yavuz’un adamı onun için yolun sonunun geldiğini söyler.

Gözlerini kapatan Ramo, eli kolu bağlı bir şekilde ölümü beklerken, iki el silah sesi gelir. Yavuz’un adamı Ramo’yu öldürmek üzere olan kişileri öldürüp onu korumuştur. Gözleri açılıp elleri çözülen Ramo’ya Yavuz’un selamı gelir. Ramo, Yavuz’un karşısında değil yanında olduğunu anlar.

Ramo 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hasan Mı Vuruluyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler