Ana SayfaDizilerRamo 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hasan Mı Vuruluyor?

İlgili Postlar

Ramo 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hasan Mı Vuruluyor?

Ramo dizisi merakla beklenen 9. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde;  Yavuz, Cihangir beyin satın alamayacağı bir kişiye ihtiyacı olduğunu ve o kişinin de Ramo olduğunu anlar ve onunla birlikte hareket etmeye karar verir. Ramo’dan Alpay’a büyük gözdağı gelir. Ona eğer sevdiklerini serbest bırakmazsa onuda kardeşinin yanına göndereceğini söyler. Silahlar patlıyor ve biri vurulur. Dizinin yeni fragmanı yayınlandı. Vurulan kim? Hasan mı vuruluyor?

Salı Dizileri 2020

Hasan Mı Vuruluyor?

Ramo 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Birinin öldüğü haberi geliyor. Ramo, duyduğu şeyle öfkeden deliye dönüyor. Onun artık herkesi öldüreceği konuşuluyor. Boz, Fatoş’a kavuşuyor. Silahların patladığı bölümde nefesler tutularak izlenecek.

İşte Ramo 9. bölüm 2. fragmanı….

RAMO 8. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Süleyman, Ramo tarafından köşeye sıkıştığını anlar ve kızını arayıp Neco ile Fatoş’u alıp kaçmalarını söyler. Hasan ile Fidan, Fatoş’u kapatıldığı yerde bulamaz. Ramo, Süleyman’ı öldürmeyip rehin alır. Çıkan çatışmada ise Alpay’ın kardeşi ölür. Bunu duyan Alpay, Ramo’nun ve sevdiklerinin peşine adamlarını salar. Yavuz ise, Ramo’ya savaş açtığını söyler.

Sibel’le vedalaşan Ramo, artık onunla bir daha görüşmeyeceğini söyleyip onu Neco’ya teslim edip Fatoş’u alır. Sibel, Ramo’ya kurulan tuzağı öğrenince ona haber vermek ister. Ancak Neco, buna izin vermez. Neco, ablasının Ramo’ya aşık olduğunu anlar. Ramo, Fatoş’la Hasan’ı başka bir arabada gönderip kendisi arkadan onları takip ederr.

Hasan, Ramo’nun arabasını arkada görmeyince Fatoş’u başka bir arabayla gönderip kendisi Boz’la geri döner. Bu arada mahalleye baskın yapıldığı haberi gelir. Döndüklerinde ise Ramo’nun arabasının taranmış ve onunda arabada olmadığını görür. Ramo, gözleri bağlı bir şekilde götürüldükleri yerde, Yavuz’un adamı onun için yolun sonunun geldiğini söyler.

Gözlerini kapatan Ramo, eli kolu bağlı bir şekilde ölümü beklerken, iki el silah sesi gelir. Yavuz’un adamı Ramo’yu öldürmek üzere olan kişileri öldürüp onu korumuştur. Gözleri açılıp elleri çözülen Ramo’ya Yavuz’un selamı gelir. Ramo, Yavuz’un karşısında değil yanında olduğunu anlar.

Ramo 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yavuz İle Ramo Ortaklığı Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler