Ana SayfaDizilerHercai 36. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Reyyan Babasına Ateş Püskürüyor!

İlgili Postlar

Hercai 36. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Reyyan Babasına Ateş Püskürüyor!

Atv’nin sevilen dizisi Hercai merakla beklenen 36. yeni bölümüyle 13 mart cuma günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde yer yerinden oynadı. Azize’nin konaktan Miran tarafından kovulması, Harun’un şirketin hisselerini satın alması, Miran’ın annesinin odasında her şeyi itiraf ettiği kaseti bulup dinlemesi ve Yaren’in yıllardır kıskançlık beslediği Reyyan’ın amcasının öz kızı olmadığını itiraf etmesi izleyenleri ekranlara kilitledi. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Hazar’ın gerçek babası olmadığını öğrenen Reyyan, büyük hayal kırıklığı yaşar.

Cuma Dizileri 2020

Reyyan Hazar’ı Affedebilecek Mi?

Hercai 36. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kendisinden saklanan büyük sırrı öğrenen Reyyan, intikam uğruna boş yere yaşadığı onca şey aklına gelir ve babasından bunun hesabını sorar. Hazar ile Miran, çaresiz Reyyan’ın öfkesinin dinmesini bekler.

İşte Hercai 36. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1236742379283103745

HERCAİ 35. BÖLÜM ÖZETİ!

Azize’nin yıllardır kendisini boş bir intikam uğruna kandırdığını anlar ve artık ona inanmaktan vazgeçer. Konağa gelip, babaannesinin eşyalarını toplatır. Babaannesinin karşısına geçen Miran, onun artık konakta yeri olmadığını söyleyip onu kovar. Azize, konuktan ayrılırken Miran’a çok pişman olacağını söyler. Ancak Miran’ın artık babaannesinin laflarına karnı toktur.

Azize, Şadoğullarını bitirmek için şirketin başına geçip sözleşmedeki 20 milyonluk teminatı vermezlerse hisselerini almakla tehdit eder. Azat, parayı bulmak için krediye başvurur. Ancak Azize, bankayı ayarlayıp onlara kredi verilmesini engeller. Cihan da bir taraftan o parayı bulmak için uğraş verir. Harun ise o parayı Cihan’a vereceğini ama karşılığında hisseleri istediğini söyler.

Cihan, Harun’un damadı olacağından hisseleri ona vermekte bir sakınca görmez. Ama bu durumu öğrenen Azat bozulur. Yaren ile Harun için düğün hazırlıkları başlar. Harun’la evlenmek istemeyen Yaren, dedesinin yanına gidip ondan bu evliliği engellemesini ister. Eğer engellemezse Reyyan’ın amcasının öz kızı olmadığını açıklayacağını söyler.

Miran, Hazar’la birlikte anneannesinin evine gider. Gül orada kasetleri karıştırırken eline geçen bir kaseti çalmasını ve onların dans etmesini ister. İkili dans ederken Dilşah’ın arkadaşıyla konuşmalarını yanlışlıkla kaydettiğini, kayıtta Azize’nin kendisini evliliğe zorladığını Nasuh ağanın kendisini istemediğini dinler. Nasuh, evliliğin olmayacağını söylediğinde Yaren büyük bir tepkiyle karşılaşınca Reyyan’ın amcasının öz kızı olmadığını itiraf eder.

Hercai 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Reyyan Hayatının Şokunu Yaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler