Ana SayfaDizilerHercai 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Reyyan Hayatının Şokunu Yaşıyor!

İlgili Postlar

Hercai 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Reyyan Hayatının Şokunu Yaşıyor!

Atv’nin sevilen dizilerinden Hercai 35. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Miran, Babaannesinin annesine yaptığı şeyleri ve yıllardır kendisini yalanlarla kandırdığını öğrendikten sonra onu konuktan kovuyor. Azize, şirketin başına geçip sözleşmedeki bir maddeyi kullanarak Şadoğullarını büyük bir zarara uğratmak için harekete geçiyor. Yaren ise Harun’la evlenmemek için dedesini tehdit ediyor. Ama tek başına kalınca herkesin içinde Reyyan’ın amcasının öz kızı olmadığını açıklıyor. Bunu duyan Reyyan hayatının şokunu yaşıyor.

Cuma Dizileri 2020

Reyyan Şimdi Ne Yapacak?

Hercai dizisinin 36. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin 35. bölümünde yer yerinden oynadı. Azize’nin konaktan kovulması, Harun’un şirketin hisselerini satın alması, Miran’ın annesinin odasında her şeyi itiraf ettiği kaseti dinlemesi ve Yaren’in yıllardır kıskançlık beslediği Reyyan’ın amcasının öz kızı olmadığını itiraf etmesi izleyenleri ekranlara kilitledi.

HERCAİ 35. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Azize’nin yıllardır kendisini boş bir intikam uğruna kandırdığını anlıyor ve artık ona inanmaktan vazgeçiyor. Konağa gelip, babaannesinin eşyalarını toplatıyor. Babaannesinin karşısına geçen Miran, onun artık konakta yeri olmadığını söyleyip onu kovuyor. Azize, konuktan ayrılırken Miran’a çok pişman olacağını söyler ancak onun artık babaannesinin laflarına karnı toktur.

Azize, Şadoğullarını bitirmek için şirketin başına geçip sözleşmedeki 20 milyonluk teminatı vermezlerse hisselerini almakla tehdit ediyor. Azat, parayı bulmak için krediye başvuruyor. Ancak Azize, bankayı ayarlayıp onlara kredi verilmesini engellemiştir. Cihan da bir taraftan o parayı bulmak için uğraş veriyor. Harun ise o parayı Cihan’a vereceğini ama karşılığında hisseleri istediğini söylüyor.

Cihan, Harun’un damadı olacağından hisseleri ona vermekte bir sakınca görmüyor. Ama bu durumu öğrenen Azat bozuluyor. Yaren ile Harun için düğün hazırlıkları başlıyor. Harun’la evlenmek istemeyen Yaren, dedesinin yanına gidip ondan bu evliliği engellemesini istiyor. Eğer engellemezse Reyyan’ın amcasının öz kızı olmadığını açıklayacağını söylüyor.

Miran, Hazar’la birlikte anneannesinin evine gidiyor. Gül orada kasetleri karıştırırken eline geçen bir kaseti çalmasını ve onların dast etmesini istiyor. İkili dans ederken Dilşah’ın arkadaşıyla konuşmalarını yanlışlıkla kaydettiğini, kayıtta Azize’nin kendisini evliliğe zorladığını Nasuh ağanın kendisini istemediğini dinliyor.

Nasuh, evliliğin olmayacağını söylediğinde Yaren büyük bir tepkiyle karşılaşınca Reyyan’ın amcasının öz kızı olmadığını itiraf ediyor. Reyyan duyduklarına inanamıyor.

Hercai 35. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yaren Bombayı Patlatıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler