Ana SayfaDizilerBabil 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayşe'den İrfan'a Tam Destek!

İlgili Postlar

Babil 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayşe’den İrfan’a Tam Destek!

Star Tv’nin en çok izlenen dizilerinden Babil 7. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Süleyman, Egemen’le yollarını ayırıyor. Ancak Süleyman’ın iki gün içinde 2 milyon istemesinden sonra tekrar çalışmak zorunda kalıyor. Babil, için bir kutlama gecesi düzenleniyor ve gereken para toplanıyor. Hakan ise Ayşe’nin İrfan’a karşı ilgisini kıskanıp Deniz’in doktorunu kaçırıyor. Bunu duyan İrfan deliye dönüyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Ayşe’den İrfan’a tam destek geliyor.

Cuma Dizileri 2020

Ayşe’den İrfan’a Tam Destek!

Babil 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; İrfan, oğlunu ameliyat edecek doktorun kaçırıldığını öğrenince, bunu Süleyman’ın yaptırdığını düşünüp onun üzerine yürüyor. Ela ise, İlay’ın evinin camlarını aşağı indiriyor. Oğluna bir şey olursa yaşayamayacağını düşünen İrfan’ı Ayşe, teselli ediyor.

İşte Babil 8. bölüm 1. fragmanı…

BABİL 7. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

İrfan, oğlunun ameliyat parasını ayarlayıp onu hastaneye yatırıyor. Şimdi tek sorun doktorun Türkiye’ye gelip Deniz’in ameliyat etmesi kalıyor. Egemen ile İrfan’ın kavga ettiğini öğrenen Süleyman İlay’a, onların kavgasının kendisini ilgilendirmediğini ve iki gün içinde iki milyon para getirmezlerse Deniz’in ameliyatını engelleyeceğini söylüyor.

İlay, İrfan’la Egemen’i çağırıp durumu anlatıyor. Oturup o parayı nasıl bulacaklarını düşünürken, araba çekilişi olan bir davet düzenlemeye karar veriliyor. Hakan, son kez Ayşe’yi şirketteki eski işine alacağını babasına söylediğinde Süleyman’dan ret yanıtı alıyor. İrfan, Ayşe’den özür dileyip ona babasından kalan bir kitabı ona hediye ediyor ve ikilinin arası düzeliyor.

Hakan, eski fabrikaya gidip kasada ne kadar para varsa alıp İrfan’a götürüyor ve ortak olmak istediğini söylüyor. Ama İrfan, bir katille kendisinin işi olmayacağını söyleyip onu ret ediyor. İlay, polislerle iş birliği yapıp Süleyman’ın telefonuna takip programı yerleştiriyor. Süleyman ise bomba olayından sonra yapacağı büyük sevkıyatı erteliyor ve görüşmeyi yapacağı kişiyle davette buluşuyor.

O anları Ayşe kayda alıyor. Bir yatırımcının Ayşe’ye asıldığını gören İrfan, adamla kavga ediyor. Davette gerekli paradan daha fazlası toplanıyor. Ama Eda İrfan’ı arayıp, Deniz’i ameliyat edecek doktorun Türkiye’ye iner inmez kaçırıldığı haberini veriyor.

Babil 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Egemen İrfan’ın Tekrar Güvenini Kazanabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler