Ana SayfaDizilerZümrütüanka 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Serhat Zümrüt'ü Kaybetme Korkusu Yaşıyor!

İlgili Postlar

Zümrütüanka 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Serhat Zümrüt’ü Kaybetme Korkusu Yaşıyor!

Zümrütüanka 7. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Serhat, amcasının cinayet işleyip kendisinin üzerine attığını öğrenip onu evden kovar. Saniye’nin verdiği ifadeye sinirlenen Abbas önce onun evini ateşe verir. Sonra itfaiyeye yangın haberini verir. Saniye, son anda kurtarılır ve konağa getirilir. Azimet onun bundan sonra konakta kalmasına karar verir. Zümrüt’ü gönderip Serhat’la Saniye’yi evlendirmeyi planlayan Azimet’in destekçisi de Fitnat olur. Dizinin yeni fragmanında; Serhat Zümrüt’ü, kurtarıyor ve onu kaybetme korkusu yaşıyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Serhat Zümrüt’ü Kaybetme Korkusu Yaşıyor!

Zümrütüanka 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Serhat arabayla uçtukları gölden kurtuluyor ancak, Zümrüt’ü bulamıyor. Onu ne kadar sevdiğini anlayıp Zümrüt’ü bulmak için her şeyi yapıyor ve onu bulup çıkarıyor. Nefes alamayan Zümrüt, Serhat’ın nefesiyle hayata dönebilecek mi? Abbas ise, kızını kurtarmak için harekete geçiyor. Azimet, Saniye’yi Serhat’la evlendirmenin derdine düyüyor.

İşte Zümrütüanka 7. bölüm 1. fragmanı…

ZÜMRÜTÜANKA 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Meliha’yı Serhat’ın adamları eve bırakır. Rüstem ise küçük kızını Zümrüt’e emanet edip kendisi Nezaket’in evinde kalmaya başlar. Meliha, ertesi gün Abbas’ın yanına gider. Abbas onu otelin halkla ilişkiler müdüresi yapacağını, ayda 20 milyon lira maaşı olacağını, kıyafet ve diğer masraflarını otelin karşılayacağı söyler. Havalara uçan Meliha, gidip annesine müjdeyi verir.

Zümrüt, Serhat’tan sevgi göremeyince evi terk ediyor. Otobüse binip gidiyor. Ama Serhat, onu bulup geri getiriyor ve yüzüğü parmağına tekrar takıyor. Meliha ilk iş gününe giyinip kuşanıp gidiyor. Abbas onu kral dairesine götürüp isterse orada kalabileceğini söylerken Zümrüt geliyor.

Zümrüt, kardeşini oradan götürmek ister ancak Meliha, ablasını kendisini kıskanmakla suçlar ve onun gibi bir ablası olmadığını söyler. Sühandan, hamile olduğunu anlar. Bu durumu Zümrüt’e anlatır. Zümrüt, Sühandan’ı annesinin yanına götürüp onunla konuşturur. Fitnat onların konuşmalarını duyup Abbas’ın yanına gidip ona, kızının hamile olduğunu söyler.

Tolgahan’ın annesi adamlarıyla birlikte oteli basar. Yirmi adamını da konağa gönderip Sühandan’ı aldırr. Abbas, kızının öldürüleceğini duyunca onun hamile olduğunu söyler. Zümrüt’te Serhat’la buluşup Sühandan’ın hamile olduğunu ona anlatır. Ancak peşine birileri takılır. Serhat’ın arabası göle düşer.

 Zümrütüanka 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zümrüt İle Serhat’a Ne Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler