Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sancar Gerçekleri Acı Bir Şekilde...

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sancar Gerçekleri Acı Bir Şekilde Öğreniyor!

Sefirin Kızı dizisi merakla beklenen yeni bölümüyle, 9 mart pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nare ile Gediz, Sancar’ın yanlış bir şey yapmasından endişelenirken Akın, çoktan Türkiye’ye gelip yeni hedefini belirler. Zehra ile karşılaşan Akın, onun aklını karıştırmayı başarır. Müge ise Akın’la tekrar buluşur. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Sancar, gerçekleri acı bir şekilde öğreniyor ve Nare’den özür diliyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Sancar Gerçekleri Öğreniyor!

Sefirin Kızı 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Nare, Sancar’a doğruyla gerçeği öğrenmeyip şüphenin cehenneminde yanmasını söylüyor. Zehra, kendisini Akın’ın kollarına bırakıyor. Sancar, kız kardeşini Akın’ın kaldığı otel odasında bulunca, deliye dönüyor. Şüphenin cehenneminden kurtulan Sancar, Nare’yi boş yere suçladığını anlayıp ona haber gönderiyor ve ikili her şeyin başlayıp bittiği kulübenin önünde buluşuyor.

İşte Sefirin Kızı 12. bölüm 2. fragmanı….

SEFİRİN KIZI 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Sancar, Melek’ten İsabel’in adını öğrenir ve gidip onu bulur. Akıl hastanesinde çalışan İsabel ise Sancar’a, Nare hakkında başka bir hikaye anlatır. Ona Shakespeare’nin Othello’sundan bahseder. Şüphenin zehriyle karısını öldüren Othello’yu öğrenen Sancar çok sarsılır. Birde üzerine Akın’la karşılaşır.

Gerçekleri öğrenmek için İsviçre’ye giden Sancar, bulduğu cevaplarla deliye dönmüş bir vaziyette geri döner. Akın ise, Sancar’ı görünce Nare’nin kendisine oyun oynayıp Türkiye’de olduğunu öğrenir. Bu arada Melek, evlerinde kalacakları ilk günde babasının mutlaka geleceğini düşünüp sofra hazırlar.

Annesine, babasının geleceğini söyleyip yemek yemez. Her kapı çalınışında babasını bekleyen Melek, hayal kırıklığına uğrar. Halise, kalp krizi geçirip hastaneye kaldırılır. Anju olan Halise yoğun bakıma alınır. Sancar, Türkiye’ye geri döner ve Melek babasına kavuşur. Melek, Gediz’le bir gün önce yemek yediklerini söyleyince Sancar bozulur.

Sancar ile Nare, karşı karşıya gelip cevapsız soruların cevabını arar. İkili hesaplaşırken Nare, Sancar’dan onun düğününü engellemek için Akın’ı bıçakladığını söylediğini öğrenir. Nare’de, kendisini terk edip nasıl başkasıyla evleneceğini merak ettiği için geldiğini söyler. Sancar, eğer öyleyse ondan, neden beş dakika önce gelmediğini sorar. Zehra, yolda arabası kalan Akın’ı görüyor ve onun kim olduğunu bilmeden ona yardım eder.

Sefirin Kızı 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Akın Yeni Planlar Peşinde!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler