Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Olanlardan Yine Zeynep Suçlanıyor!

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Olanlardan Yine Zeynep Suçlanıyor!

Doğduğun Ev Kaderindir, merakla beklenen 10. yeni bölümüyle 11 mart çarşamba günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Mehdi, ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılır. Bunu öğrenen aile hastaneye koşar. Mehdi’nin durumunun ağır olduğunu öğrenen Cevriye, Benal’in karnındaki bebeğin ondan tek yadigar olacağını düşünerek soluğu onun yanında alır. Benal’in bebeği aldırmadığını öğrenince içi rahatlar. Dizinin yeni fragmanında; Kardeşinin yaralandığını öğrenen Müjgan Zeynep’in üzerine yürüyor. Olanlardan yine Zeynep suçlanıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Olanlardan Yine Zeynep Suçlanıyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Müjgan, Mehdi’nin yaralanmasında yine Zeynep’i suçlayıp üzerine yürüyünce annesinden büyük tepki alır. Annesi Mehdi’yi onun değil kendisinin doğurduğunu söyler. Bayram’la Nuh ise, mahalleyi toplayıp Tilki’den yaptığının hesabını sormaya giderler. Faruk, Emine’ye ondan hiç ayrılmak istediğini söyler. Emine ise onun kendisine evlenme teklif ettiğini zanneder.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 10. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/EoxCBVEYRGQ

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Mehdi ile Zeynep, Nermin’e destek olmak için gittiklerinde kapıyı Benal açar. Benal’i karşısında gören Mehdi, şok olur. Yemekte Zeynep, konuyu babasının çok çalışıp annesini yalnız bırakmasına getirir. Benal’de sofrada Mehdi hakkında konuşmalar yapar. Mehdi bunun üzerine Zeynep’e, Benal ile onunla evlenmeden önce ilişkisi olduğunu itiraf eder.

Zeynep, Benal’in yanına gidip ondan kendisine neden yalan söylediğinin hesabını sorar. Ama Benal, karnındaki bebeğin Mehdi’den olmadığını isterlerse DNA testi yaptırabileceklerini söyler. Valizini toplayan Benal, evi terk eder. Zeynep, onun karnındaki bebekle sokaklarda kalmasına gönlü razı gelmezve kendisine bir ev ve iş bulana kadar Nermin annesinin yanında kalabileceğini söyler.

Cevriye, Benal’in Nermin’in yanında çalışmaya başladığını duyunca Sultan’la birlikte onunla konuşmaya gider. Ancak Benal, onları güvenliklerle evden kovdurur. Faruk, Emine’yi görmek için mahalleye gelir. Sultan gelince Emine, Faruk’la görüşmek için dışarı çıkar. Faruk, Emine’ye çok güzel bir sofra hazırlar.

Emine biraz içkiyi fazla kaçırır ve Faruk’la birlikte olur. Mehdi ise Bayram’ın, Tilki’nin elinde olduğunu öğrenip onu almak için gider. Büyük bir kavgaya giren Mehdi, Tilki tarafından bıçaklanır.

 Doğduğun Ev Kaderindir 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Mehdi İçin Gözyaşı Döküyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler