Ana SayfaDizilerZemheri 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Firuze Ayaz'la Aynı Yerden Vurulduğunu Anlıyor!

İlgili Postlar

Zemheri 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Firuze Ayaz’la Aynı Yerden Vurulduğunu Anlıyor!

Zemheri merakla beklenen 9. yeni bölümüyle 11 mart çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Yaşar, kızının Ertan’la evlendiğini öğrenip onu evlatlıktan ret eder. Ayaz’ın annesi hayatını kaybeder. Mehveç ile Ayaz, Ertan’a karşı güçlerini birleştirip onu bitirecek planlar yapmaya başlar. Firuze ile Ertan’ın, düğün törenleri olur. Yaşar, kızının düğününe gitmezken Aliye çocuklarıyla düğüne gider. Düğünde; Firuze ile Ayaz, gizlice el ele tutuşur. Firuze Ayaz’la aynı yerden vurulduğunu anlıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Firuze Ayaz’la Aynı Yerden Vurulduğunu Anlıyor!

Zemheri 9. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ertan, Ayaz’ın artık gitme vakti geldiğini söylüyor. Berrak ise Ayaz ile Firuze’nin birlikte çekilmiş fotoğraflarını görüp onların önceden sevgili olduklarını öğreniyor. Elvan, ablasının kendisi için yaptığı bu evlilik için derin üzüntü içine giriyor. Ayaz, Firuze’ye annesinin kendisini neden ölüme terk ettiğini anlatıyor. Firuze, şimdi ne yapacak?

İşte Zemheri 9. bölüm 1. fragmanı…

ZEMHERİ 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Yasin’in ölümü araştırılmaya devam eder. Polisler eve gelip Faruk’u emniyete götürür. Elvan ile Firuze, bu durumdan tedirgin olur. Faruk, ifadesini verip eve geldiğinde, Yasin’in boğularak öldürüldüğünü söyleyince Firuze, Ertan’ın kendisini evlenmek için kandırdığını anlar. Elvan ise Yasin’i kendisi öldürmediğini öğrenince biraz olsun rahatlar.

Berrak, Safiye’ye böbreğini vermek için yattığı hastanede hamile olduğunu öğrenir. Safiye ise hayatını kaybeder. Ayaz ile kız kardeşi derin üzüntüye boğulurken Mete ise vicdan azabı çekip abisinin yüzüne bakamaz. Ayaz, Ertan’ın Firuze’yi evlenmeye zorladığını anlar. Mehveç, Ertan’ın onu ihbar edenin kendisi olduğunu öğrendiğini öğrenip, Ayaz’la iş birliği yapmaya karar verir.

Ertan, Yaşar’ın evine gidip ona geçmiş olsun diler. Yaşar ise onun suçu ölmek üzere olan bir çalışanın üzerine attığını bildiğini söyleyip ona elini vermez. İclal ise oğlunun Firuze ile evlendiğini öğrenip Yaşar’ın karşısına çıkar. Yaşar, İclal’den kızının Ertan’la evlendiğini duyunca şok geçirir ve eve gelinde Firuze’yi eve almayıp onu kovar.

Ertan, evde bir düğün daveti vermeye karar verir. Davette Aliye, kızını yalnız bırakmak istemez. Elvan, Faruk ve karısı da hazırlanıp davete gider. İclal, Aliye’yi karşısında görünce davetlilerden utanır. Berrak, kendisi için aldığı gelinliği Firuze’ye giydirir. Firuze, kendisine görmeye gelen Ertan’ı gayet güler yüzle karşılar.

İkili davetlilerin karşısına çıkar. Ertan, Ayaz’ı görünce yanına gider ve ona Firuze ile daha önceden sevgili olduklarını itiraf eder. Ertan’da bundan haberi olduğunu söyler. Ayaz, Firuze’nin yanına gidip gizlice onun elini tutar.

Zemheri 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Firuze İle Ayaz Gizli Anlaşma Mı Yaptı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler