Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 25. Bölüm İlk Sahne Yayında! Çağatay'ın Eline Kelepçe Takılıyor!

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 25. Bölüm İlk Sahne Yayında! Çağatay’ın Eline Kelepçe Takılıyor!

Çukur dizisi 3. sezon 24. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Cumali, Damla’yı kanlar içinde eve bırakıyor. Sultan onu tedavi ettirirken Cumali, Çağatay’ı öldürmek için harekete geçiyor. Tüm mahalle onu vazgeçirmeye çalışıyor. Ancak onun karşısında kimse duramıyor. Emmi, Melahat’in emanet ettiği mektubu Aliço’ya teslim ediyor. Vartolu Timsah’ı öldürüyor. Dizinin yeni bölüm ilk sahnesinde; Koçovalı kardeşlerin kurduğu tuzak sonucunda Çağatay’ın eline Halimem şarkısı eşliğinde kelepçe takılıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Çağatay’ın Eline Kelepçe Takılıyor!

Çukur 3. sezon 25. bölüm ilk sahne yayınlandı. Tanıtımda; Vartolu, Çağatay’ın karşısına onun beklediği Rus müşteri olarak çıkıyor. Çağatay karşısında Vartolu’yu görünce çok şaşırıyor. Polisler gelip Çağatay’ın ellerine kelepçe takıp götürüyor. O sırada çalan Halimem şarkısı eşliğinde Çağatay’ın tutuklanmasını Yamaç ile Mahsun geriden izleyerek o anların tadını çıkarıyor.

İşte Çukur 3. sezon 25. bölüm ilk sahne….

ÇUKUR 3. SEZON 24. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cumali, eşi Damla’yı kanlar içinde bebeğini kaybetmiş bir şekilde eve getirip annesine teslim ediyor. Doktor, Damla’ya ilk müdahaleyi yaparken aile olanlardan derin üzüntü içerisine giriyor. Cumali, Çağatay’ı öldürmeden içi rahat etmeyecektir. Damla, kendisine gelmesiyle Cumali, ona yapılanları ve bebeğinin ölümüne neden olan Çağatay’dan intikam almak için yemin ediyor.

Çağatay’ı öldürmek isteyen Cumali’yi engellemeye çalışarak aynı zamanda onu korumak isteyen Çukurlular onun önüne etten duvar örüyor. Yamaç ise polis tarafından göz altına alınıyor ve ondan Çağatay’ı bulmak için yardım istiyor. Yamaç, polislerin bu teklifini kabul etmeyince onları karşısına alıyor.

Vartolu ise Murtaza ile birlikte Timsah’ın peşine düşüyor. Aliço, Timsah’ı ararken çatışmanın ortasına düşen Vartolu’yu kurtarıyor. Timsah, ne yapsa da Vartolu’nun elinden kurtulamıyor. Vartolu Timsah’ı öldürüyor. Efsun, Yamaç’ın karşısında koz elde edebilmek için yeni bir hamle yapıyor. Cumali. kapatıldığı yerden yangın çıkarıp kaçmayı başarıyor.

Azer, Karaca’yı yemeğe çıkarıyor ve onu tanıdıktan sonra kalbinin yerini öğrendiğini söylüyor. Karaca ise Azer’in elini tutmaktan çekiniyor. Yamaç, abisinin nasıl bu hale geldiğini öğrenince gözyaşlarına hakim olamıyor. Polisler Çağatay’dan Cumali’yi, Yamaç’dan da Çağatay’ı istiyor. Yamaç’a karar vermesi için polisler bir gün süre veriyor.

Çukur 3. Sezon 24. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Timsah’ın Cumali’ye Son Sözü Ne Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler