Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 13. Bölüm Ön İzleme Yayında! Nare Sancar'ı Affedebilecek Mi?

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 13. Bölüm Ön İzleme Yayında! Nare Sancar’ı Affedebilecek Mi?

Star Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sefirin Kızı 12. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sancar, gerçekleri anlayıp Nare ile konuşmaya gidiyor. Ancak Nare, ona gerçekleri anlatmayıp Sancar’ın şüphe cehenneminde yanmasını istiyor. Akın, Zehra’yı topal numarası yaparak kafalamayı başarıyor. Zehra, süslenip Akın’la buluşmaya gidiyor. Sancar’la Gediz, son anda bundan haberi oluyor. Zehra’ya bir şey olmadan onu kurtarıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Akın’ın ne kadar saplantılı aşık olduğunu anlayan Sancar, Nare’den ona inanmadığı için af diliyor. Nare Sancar’ı affedebilecek mi?

Pazartesi Dizileri 2020

Nare Sancar’ı Affedebilecek Mi?

Sefirin Kızı 13. bölüm ilk tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda; Sancar, perişan halde kulübeye gidiyor. Nare’ye yıllar önce inanmadığı için pişman olan Sancar, büyük bir vicdan azabı çekiyor. Nare, Sancar’ın özrünü kabul edecek mi? Gediz ise, Akın’ı ablası Müge’nin kurtarmış olduğundan şüpheleniyor. Herkes Sancar’ın Akın’dan intikam alacağından korkmaya başlıyor.

İşte Sefirin Kızı 13. bölüm ilk fragmanı….

SEFİRİN KIZI 12. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sancar, yurt dışında İsabel’den aldığı Nare’nin bir çok satırının altını çizerek okuduğu Shakespeare’nin Othello, kitabını okuyor. Kitaptaki altı çizili satırlardan Nare’nin yıllar önce kendisine aslında doğru söylediğini anlıyor. Sancar, Nare’yi odaya kilitleyip konuşmak istiyor. Nare’den her şeyi anladığını ve bu anladıklarının doğru olup olmadığını soran Sancar’ın soruları cevapsız kalıyor. Nare. ona cevap vermeyeceğini onun şüphe cehenneminde yanmasını istediğini söylüyor.

Gediz, Akın’ı Sancar’dan önce bulup emniyete teslim etmek için Sefir’le pazarlığa oturuyor. Aynı zamanda Sancar’da pazarlık yapıyor. Ama Sancar’ın niyeti onu emniyete teslim etmek değil öldürmektir. Öte yandan Loki, Menekşe’nin annesiyle abisinin yanına gidip onları ölümle tehdit ediyor. Menekşe’yi arayıp nasıl kendisini tehdit edip Sancar’la evlendiğinin hesabını soruyor.

O ise abisinin zoruyla evlendiğini asıl onun kendisini terk edip gittiğini söylerken Sancar içeri giriyor. Menekşe hemen Sancar’ın şüphelenmemesi için bir yalan uyduruyor. Zehra, Akın ile mesajlaşıyor. Akın onu annesiyle tanıştıracağını söyleyip ikili buluşuyor. Zehra, içtiği içkiden sarhoş olunca Akın onu odasına götürüyor. Ona saldırmaya başlayınca Zehra. ona biber gazı sıkıyor. O sırada Gediz ile Sancar, geliyor ama Akın kaçıyor.

Sefirin Kızı 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sancar Gerçekleri Acı Bir Şekilde Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler