Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 35. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Agah Cenk'in Oğlu Olmadığını Öğreniyor...

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 35. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Agah Cenk’in Oğlu Olmadığını Öğreniyor Mu?

Kanal D’nin sevilen dizilerinden Zalim İstanbul 34. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Aile Şeniz’in bundan sonra ne yürüyebileceğini, nede konuşabileceğini öğreniyor. Şeniz, tekerlekli sandalyeyle konağa getiriliyor. Nedim’in bir zamanlar yaşadığı şeyleri yaşamak zorunda kalan Şeniz, günahlarının cezasını böyle ödüyor. Agah’ın kafasında artık tek bir soru işareti vardır. Oda çocuklarının kendisinden olup olmadığı. Dizinin yeni bölüm fragmanında Agah, Cenk’in oğlu olmadığını öğreniyor mu? Büyük üzüntü içerisine giren Agah, sonucu öğrenince ne yapacak?

Pazartesi Dizileri 2020

Agah Korktuğu Şeyle Yüzleşiyor!

Zalim İstanbul 35. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Cemre, Ceren’in bebeğinin babasının Cenk olduğunu öğrenip, bunu sakladığı için herkesden hesap soruyor. Seher, durumu yeni öğrenip Ceren’e tokat atıyor. Ceren, Nedim’e günah kutusunun açıldığını, günahların yerlere döküldüğünü ve onunda kaybettiğini söylüyor. Agah, Cenk’e oğlum diyemediği gün öldüğü gün olacağını söyleyip, elleri titreyerek DNA testi sonuçlarını açıyor.

İşte Zalim İstanbul 35. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/7brNsi2ZiOI

ZALİM İSTANBUL 34. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Şeniz, çatıdan düşüp yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor. Agah ise, Şeniz atlarken yanında olduğu için onu itmekle suçlanıyor. Avukata olanları anlatıp kendisini savunamayan Agah, içine düştüğü durumdan kurtulamıyor. Cenk ile Damla, annesinin başında ondan haber beklerken Nedim geliyor. Onu orada gören Cenk, tüm olanların sorumlusu olarak Nedim’i görüp üzerene yürüyor. Onları ayıran Cemre, Nedim’i dışarı çıkarıp onunla konuşuyor.

Nedim, Şeniz’in babasıyla birlikte gördüğünü Cemre’ye itiraf ediyor. Cemre’de durumu Oya’dan öğrendiğini söylüyor. Nedim, Cenk ile Nedim tarafından böylece itilip kakılırken yine onları düşünüp gerçekleri onlara anlatamıyor. Agah’ın kendisini savunmadığını öğrenen Nedim, amcasına destek olmak için yanına gidiyor.

Ceren, Şeniz’in ölmesini beklerken babaannesine mesaj çekip ondan helva kavurmaya başlamasını istiyor. Şeniz, gözlerini açıyor ama bir daha yürüyemeyeceği ve konuşamayacağı anlaşılıyor. Onu o halde çocukları tekerlekli sandalyeyle eve getiriyor.

Cenk, annesinin o halini görüp çocukluğundan beri kendisine yaşattıklarının hesabını ondan soruyor. Onu durdurmaya çalışan Cemre’ye Cenk, onu ne kadar sevdiğini ve Ceren’in bebeğinin babası olduğunu itiraf ediyor.

Zalim İstanbul 34. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şeniz Tekerlekli Sandalyeyle Köşke Dönüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler