Ana SayfaDizilerRamo 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zamanla Yarışan Ramo Sibel'i Kurtarabilecek Mi?

İlgili Postlar

Ramo 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zamanla Yarışan Ramo Sibel’i Kurtarabilecek Mi?

Show Tv’nin kısa zamanda en çok izlenen dizileri arasında yerini alan Ramo, 9. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yavuz, son anda Ramo’nun hayatını kurtarıyor ve ona destek olmak için yanında yer alıyor. Alpay’ın saldırısından sonra mahalle yangın yerine dönmüş ve Ramo’nun tüm sevdikleri rehin alınmıştır. Ramo, Yavuz’un da desteğiyle Alpay’ın bulunduğu yere baskın yapıyor. Alpar, Sibel’i de alıp kaçıyor. Ramo, onu takip ederken Yavuz, diğerlerini kurtarıyor. Alpay, Sibel’e ilaç encekte ediyor. Zamanla yarışan Ramo, zehirlenen Sibel’i kurtarabilecek mi?

Salı Dizileri 2020

Ramo Zehirlenen Sibel’i Kurtarabilecek Mi?

Ramo, karşısında olacağını zannettiği Yavuz’un hayatını kurtardığını görünce çok şaşırıyor. Onun kendisini Ercüment’e teslim edeceğini düşünüyor. Yavuz, Ercüment’i ailesi dahil kimsenin görmediğini, onun satın alamayacağı biri olduğunu için ona destek olmaya karar verdiğini açıklıyor. Mahalle Alpay’ın adamlarının saldırısından sonra yangın yerine dönüyor. Ramo, mahalleye gittiğinde büyük bir üzüntü içerisine giriyor. Bir de üzerine yakınlarının Alpay’ın elinde olduğunu öğrenince deliye dönüyor.

RAMO 9. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Alpay, Ramo’nun tüm yakınlarını Sibel’le Neco dahil rehin alıyor. Onun tüm rehineleri tek tek öldüreceği haberi Yavuz ile Ramo’ya gidiyor. Alpay, Adana komisyonu üzerinden Ramo’yla pazarlık yapıyor. Her şey bu komisyonun ona verilip verilmeyeceğine bağlıdır. Halef, saldırı arasında Süleyman’ı kaçırmayı başarıyor. Süleyman’ı alıp elini kolunu bağlıyor ve ondan kendisinin kim olduğunu söylemesini istiyor.

Alpay, komisyonun kendisini zaman kazanmak için oyaladığını fark ediyor ve harekete geçiyor. Önce Tanker’i vurup öldürüyor. Hasan’da yaralanıyor. Ramo, Yavuz’la birlikte Alpay’ın rehineleri tuttuğu yeri bulup baskın yapıyor. Bunu fark eden Alpay, Sibel’i alıp kaçıyor. Ramo, Alpay’ı takip ederken Yavuz, rehineleri kurtarıyor.

Takip sonucunda Alpay arabasını durduruyor. Alpay, Sibel’in kafasına dayadığı silahla arabadan iniyor. Elindeki enjektörü Ramo’ya gösterip, içindeki ilacı Sibel’e encekte ettiğini onu kurtarması için 20 dakika zamanı kaldığını söylüyor. Ramo, Sibel’i kurtarabilecek mi? Alpay’la Ramo arasında başlayan büyük savaşın galibi kim olacak?

Ramo 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hasan Mı Vuruluyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler