Ana SayfaDizilerBaraj 1. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nehir Tarık'ı Nazım Zannediyor!

İlgili Postlar

Baraj 1. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nehir Tarık’ı Nazım Zannediyor!

Fox Tv’de yayınlanacak olan yeni iddialı dizi Baraj 17 Mart salı günü ilk bölümüyle izleyicileriyle buluşacak. Dizinin ilk bölümünde; Nazım ile Nehir, internet üzerinden bir süredir yazışır. Nehir, Nazım’ı çok merak eder ve onu bir an önce görmek ister. Nazım, ise yüzündeki derin yanık yüzünden onun kendisini beğenmeyeceğinden korkarak Nehir’in karşısına çıkmaya cesaret edemez. Kendisi yerine Nehir’le buluşmak için bir Tarık’ı gönderir. Dizinin ilk bölüm yeni fragmanında Nehir, Tarık’ı Nazım zannediyor.

Salı Dizileri 2020

Nehir Tarık’ı Nazım Zannediyor!

Baraj dizisinin 1. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Nazım, baraj yapımında yer alacak yeni özel bir işçinin geleceğini öğreniyor. Patron Tarık ile özellikle Nazım’ın ilgilenmesini istiyor. Nazım ile Nehir, yazışmaya devam ediyor. Nehir’in kendisini beğenmeyeceğini düşünen Nazım’ın aklına bir fikir geliyor ve Tarık’ın yanına gidip 5 dakikalığına ondan kendisinin yerine geçmesini istiyor. Tarık ile Nazım birlikte Nehir’in evine gidiyor. Nehir, Tarık’ı görünce Nazım zannederek boynuna sarılıyor. Nazım ise o anları büyük bir üzüntüyle izlemek zorunda kalıyor.

İşte Baraj 1. bölüm 2. fragmanı…

 

Baraj dizisi yıllar önce Tarık Akan ile Türkan Şoray’ın baş rollerinde yer aldığı aynı adı taşıyan sinema filminin dizi versiyonudur. Dizide Kadın dizisinde Arif karakteriyle tanınan Feyyaz Duman, Nazım karakterini canlandırıyor. Ayrıca Tuna Orhan ve Sumru Yavrucak’da dizi ekibine dahil olan usta oyuncular arasında yer alıyor.

BARAJ DİZİSİNİN KONUSU!

Baraj dizisi, filminin konusuna tabi kalacağı konuşuluyor. Dizi, Baraj inşaatında çalışan bir işçi ile genelevde çalışan bir kadının yazışmalarla başlayan aşkını konu alır. Baraj inşaatında ustabaşı olarak çalışan Nazım, genelevde çalışan Nehir’e aşık olur. Ama Nazım Nehir’in, genelevde çalışan bir kadın olduğunu bilmez. Nazım, yüzündeki derin yanık yüzünden Nehir’in karşısına çıkamaz.

Nazım Nehir’in bir genelev kadını olduğunu öğreniyor ama bunu her kesten saklamak zorunda kalır. Çevresinden utanan Nazım’ın karşısına Nehir çıkıp gelir. Nazım’ın çalıştığı inşaatta onu herkes tanır. Bundan sonra Nazım, çevrenin baskısı ve aşkı arasında kalır.

Baraj Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin İlk Bölüm Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler