Ana SayfaDizilerYeni Hayat Dizisinin 2. Tanıtımı Da Yayınlandı!

İlgili Postlar

Yeni Hayat Dizisinin 2. Tanıtımı Da Yayınlandı!

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi Yeni Hayat, tüm hızıyla çekimlerine devam ediyor. Senaryosunu Elif Usman’ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Başak Soysal ve Cem Özüduru’nun yaptığı dizinin yapımcılığını ise bir Red Arrow Studios şirketi olan Karga Seven Pictures Türkiye üstleniyor. Yeni Hayat dizisinin ilk tanıtımından sonra 2. tanıtımı da yayınlandı. Detaylar haberimizde…

 Serkan Çayoğlu kimdir?

 Melisa Aslı Pamuk Kimdir?

Yeni Hayat Dizisinin 2. Tanıtımı Yayında!

Yeni Hayat dizisinin ilk bölümü büyük bir merakla bekleniyor. Büyük bir beğeniyle izleneceği tahmin edilen dizinin ne zaman ve hangi gün yayınlanacağı konusunda henüz bir bilgi gelmedi. Kanal dizinin yayın günü konusunda kritik bir karar vermek durumunda kalacak.

Harp Akademisi mezunu ve uzun yıllar bu işi yapan Adem iş aramaktadır. Timur bey karısı Yasemin’i koruyacak hatta gerekirse gözünü kırpmadan bir adam öldürebilecek bir yakın koruma aramaktadır. Adem, Yasemin’in yakın koruması olarak işe başlar. Yasemin önce Adem’den pek hoşlanmaz. Bu durum Timur beyin de işine gelir.

İşte Yeni Hayat 1. bölüm fragmanı…

https://youtu.be/_iDTefLrfLc

YENİ HAYAT DİZİSİNDE KİMLER VAR?

Kanal D ekranlarını yeni dizisi Yeni Hayat’ın başrollerinde; Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Tayanç Ayaydın ve Nilperi Şahinkaya gibi sevilen oyuncular yer alıyor. Ekranlara gelmek için gün sayan yeni dizide dizide, Adem Şahin (Serkan Çayoğlu), eşi Nevin (Nilperi Şahinkaya) ve kızı Ece’den (Nisa Sofya Aksongur) oluşan çekirdek ailesini geçindirmek için iş bulmak durumundadır.

DİZİNİN KONUSU!

Adem ailesini geçindirebilmek için iş bulmak zorundadır. Ancak eski bir bordo bereli olan Adem için bu hiç de kolay değildir.  Zengin iş adamı Timur Karatan (Tayanç Ayaydın) için tek önemli şey ise sevdiklerini onlardan gizlediği karanlık dünyasından korumaktır. Eski eşinden yadigar kalan biricik kızı Gökçe Karatan (İpek Filiz Yazıcı) ve şimdiki eşi Yasemin Karatan (Melisa Aslı Pamuk) için dünyada yapmayacağı şey yoktur .

Oyuncu kadrosu ve ilginç hikayesiyle dikkat çeken yeni dizi Yeni Hayat çok yakında Kanal D ekranlarındaki yerini alacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler