Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 11. Bölüm Fragmanı Yayında! Zeynep Mehdi'yi Benal'e Mi Bırakıyor!

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 11. Bölüm Fragmanı Yayında! Zeynep Mehdi’yi Benal’e Mi Bırakıyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 10. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Mehdi, Bayram’ı kurtarayım derken bıçaklanıyor ve hastaneye kaldırılıyor. Müjgan, Mehdi’nin bu duruma düşmesinden Zeynep’i sorumlu tutup onun üzerine yürüyor. Cemile ise Benal’in yanına gidip onu Mehdi’nin yanına getiriyor. Zeynep, yoğun bakımın önünde Benal’i görünce karnındaki bebeğin Mehdi’den olduğunu anlıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Zeynep Mehdi’yi terk edip onu Benal’e mi bırakıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Zeynep Mehdi’yi Benal’e Mi Bırakıyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 11. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda: Mehdi iyileşip hastaneden çıkıyor. Zeynep bu süreçte Mehdi’yi sevdiğini anlıyor. İkili birbirlerine sımsıkı sarılmışken Zeynep’in bir karar vermesi gerekiyor. Benal’in karnındaki bebeğin babasız büyümesine gönlü razı olmayan Zeynep, Mehdi’ye bir mektup yazıp onu terk etmeyi düşünüyor. Mehdi, mektubu okuyunca ne yapacak? Benal, karnındaki bebekle Mehdi’lerin evine mi yerleşecek?

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 11. bölüm 1. fragmanı….

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 10. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nuh, Mehdi’nin yaralanıp hastaneye kaldırıldığını Zeynep’e haber veriyor. Tüm aile bu haberle soluğu hastanede alıyor. Ameliyata alınan mehdiye kan lazım oluyor. Nermin, Ekrem’i arayıp ondan Mehdi’ye kan vermesini istiyor. O buna razı gelmese de Nermin emri vaki yapıyor. Müjgan, kardeşinin bu başına gelenlerden Zeynep’i sorumlu tutup onun üzerine yürüyor. Annesi onu alıp eve götürüp sakinleştirmeye çalışıyor.

Müjgan’a onun Mehdi’nin annesi olmadığını yüzüne vursa da anne kız, geçmişle yüzleşiyor. Bu arada Emine, geceyi Faruk ile birlikte geçiriyor. Emine, sabah uyandığında Faruk’u yanında bulamıyor. Faruk, ona bir miktar para bırakıp gitmiştir. Büyük bir hayal kırıklığına uğrayan Emine, ondan telefon bekliyor ancak gelmeyince Faruk’un telefonunu engelliyor.

Sultan, kızının hallerinden bir şeyler olduğunu anlayıp onunla konuşuyor. Emine, kendi başına gelenleri kız arkadaşının başına gelmiş gibi annesine anlatıyor. Sultan ise o adamdan hayır gelmeyeceğini söylüyor. Faruk, sonunda Emine’yi arıyor. İkili çok güzel bir yat turuna çıkıyor. Orada Faruk’un ondan bir an olsun ayrı kalmayacağını duyan Emine, onun kendisiyle evlenmek istediğini zannedip mutlu oluyor.

Cemile, Benal’in yanına gidip bebeğin durup durmadığını soruyor. Benal’in bebeği aldırmadığını öğrenince de onu alıp Mehdi’nin yanına götürüyor. Yoğun bakım önünde Zeynep Benal’i görünce bebeğin babasının Mehdi olduğundan emin oluyor.

Doğduğun Ev Kaderindir 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Olanlardan Yine Zeynep Suçlanıyor!

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler