Ana SayfaDizilerZemheri 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ertan'ın Sonu Geliyor!

İlgili Postlar

Zemheri 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ertan’ın Sonu Geliyor!

Show Tv’nin sevilen dizilerinden Zemheri 9. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ertan ile Firuze’nin düğün daveti erken bitiyor. Firuze, bir yolunu bulup Ayaz’la konuşuyor. İkili Ertan’ı bitirmek için bir plan yapıyor. Bu arada Ayaz, Mehveç’den ve onun amcasının tüm şirket hisselerini kendi üzerine alıyor. Bunu duyan Ertan deliye dönüyor. Ertan’ın mahkemesi görülüyor. Tüm kanıtları yok eden Ertan, rahat görünürken Ayaz’ın o günle ilgili verdiği video mahkemenin seyrini değiştiriyor. Ertan’ın sonu geliyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Ertan’ın Sonu Geliyor!

Düğünde davetliler, Firuze’nin ailesine bakarak küçümseyici konuşmalarda bulunuyor. Bu durumu Firuze sessiz kalamıyor ve onlara ders verici bir konuşma yapıyor. Sonucunda davet bitiyor ve davetliler dağılıyor. Firuze, Ertan’a her şey normalmiş gibi davranıyor. Ertesi gün arkadaşının yanına gitmek isteyen Firuze’nin peşine Ertan adam takıyor. Firuze, peşindeki adamı atlatıp Ayaz’la buluşup konuşuyor. Ona inancını hiç yitirmediğini söylüyor. Ayaz’da aynı şeyleri düşündüğünü söylüyor.

ZEMHERİ 9. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yaşar’ın davasında yalancı şahitlik alan güvenlik görevlisi Ertan’dan aldığı paralarla aldığı arabayla kaza geçirip ölüyor. Firuze ile Ayaz, eşini ve oğlunu kaybeden kadının yanına gidip ondan o günkü görüntüleri istiyor. Kadında onlara o görüntüleri veriyor. Ayaz, bir kopyasını mahkemeye sunuyor.

Berrak, Ayaz ile Firuze’nin önceden sevgili olduklarını duyuyor ancak emin olamıyor. Firuze’nin eşyalarını istediğini söyleyip onun odasına girip onun Ayaz’la fotoğraflarının olduğunu kutuyu buluyor. İkilinin fotoğraflarını gören Berrak, kıskançlıktan deliye dönüyor. Mehveç, şirketteki kendi ve amcasının hisselerini Ayaz’a devredip ortadan kayboluyor.

Ertan, bu durumu öğrenince tüm çalışanlara Ayaz’a çalışmamalarını istiyor. Yaşar, kızının nasıl bir katille evlendiğine hala anlam veremiyor. Mahkeme günü geldiğinde Ertan, çok rahat görünüyor. Çünkü Ayaz’ın sunduğu videoyu yok etmiştir.

Hakim sundukları herhangi bir delil olmadığını söyleyince Ayaz, videonun bir kopyasını hakime sunuyor. Mahkeme, Ertan’ı onca insanın ölümüne sebep olmaktan, delilleri karartmak suçundan tutuklanmasına karar veriyor. Böylelikle, Firuze ile Ayaz’ın birlikte olmasına da artık bir engel kalmamış oluyor.

Zemheri 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Firuze Ayaz’la Aynı Yerden Vurulduğunu Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler