Ana SayfaDizilerÖğretmen 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Her Şeyi Hatırlıyor!

İlgili Postlar

Öğretmen 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Her Şeyi Hatırlıyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Öğretmen, 2. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizi yayın hayatına yeni başlamasına rağmen kısa zamanda büyük ilgi gördü. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Akif’in, rehin aldığı öğrenciler yaptıklarını yavaş yavaş itiraf etmeye başlıyor. Metin müdür ve Zeynep’in babası Akif’in gizli de olsa Akif’in yanında yer alıyor. Yoğun bakımda yatan Zeynep gözlerini açıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Zeynep geçirdiği kazaya dair her şeyi hatırlıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Zeynep Her Şeyi Hatırlıyor!

Öğretmen dizisinin 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Akif, Yılmaz komiseri arayıp ona bir video göndereceğini ve o videoyu kimin çektiğini ondan bulmasını istiyor. Eğer bulamazsa sınıftan beş öğrenciye veda etmek zorunda kalacağını söyleyip tehdit ediyor. Öte yandan Akif’in, trafik kazası sonrasında komaya giren nişanlısı Zeynep uyanıyor. Zeynep kendine geldikten sonra, babasına her şeyi hatırladığını, yaşadığının kaza olmadığını ve kendisine Akif’in çarptığını söylüyor. Kenan, hemen emniyet müdürü Metin’i arayıp, ona Zeynep’in her şeyi hatırladığını söylüyor.

İşte Öğretmen 3. bölüm 1. fragmanı….

ÖĞRETMEN 2. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

İçeride rehin kalan öğrencilerin aileleri dışarıda büyük bir bekleyiş içerisindeyken Taner öğretmen ise, sosyal medyadaki takipçilerin çoğalıp çoğalmadığı derdindedir. Yılmaz komiser, okul müdüründen Akif ile ilgili bilgi topluyor. Simge öğretmen ise, Akif’in çok iyi biri olduğunu ve bunları asla yapacak biri olmadığını Yılmaz komisere söylüyor.

Yılmaz komiser, okul müdüründen Zeynep’in geçirdiği kazayı öğreniyor ve onun telefonunu ele geçiriyor. Öğrenciler Akif’in bir anlık boşluğundan yararlanıp onun üzerine hucum edip onun kolundaki saati ele geçiriyor. Yaralanan Akif, bir bomba daha patlatıp, onlara bunları düşünmediğini mi zannettiklerini, ele geçirdikleri saatin sahte olduğunu söylüyor.

Öğrencilere, aralarından birinin daha ölmesini istemiyorlarsa o doping videosunu kimin çektiğini itiraf etmelerini istiyor. Mevsim, sonunda Akif hocaya, videoyu kendisinin yayınladığını itiraf ediyor. Akif, videoyu montajlayıp kimin çektiğini sorduğunda sınıftan ses çıkmıyor. Mevsim, cezasını çekmek için sonunun arkadaşı gibi olduğunu öğrenince Akif, hocanın odasına girmekten vazgeçiyor.

Akif, Yılmaz komiseri arayıp çocuklarının acıktığını söyleyip onlardan yemek istiyor. Üzerine dinleme cihazı yerleştirilen Metin yiyeceklerle içeri giriyor. Akif, dinleme cihazının Metin müdürün üzerinden çıkardıktan sonra ona sarılıyor.

Öğretmen 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Metin Müdür Akif’e Gizli Destek Mi Veriyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler