Ana SayfaDizilerHercai 36. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azize Gül'e Ne Yapacak?

İlgili Postlar

Hercai 36. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azize Gül’e Ne Yapacak?

Atv’nin sevilen dizilerinden Hercai 36. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kendisinden saklanan büyük sırrı öğrenen Reyyan, intikam uğruna boş yere yaşadığı onca şey aklına gelip kahrolur. Reyyan, babasından bunun hesabını sorar. Hazar’la Miran ise, çaresiz Reyyan’ın öfkesinin dinmesini bekler. Dizinin yeni fragmanında; Azize Gül’ü kaçırıyor. Kötülükle beslenen Azize, Gül’e ne yapacak?

Azize Gül’e Ne Yapacak?

Hercai 36. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Reyyan, Miran’a onun yaptığı gibi oturup kendisine acımayacağını ama bir karar vereceğini söylüyor. Miran ise bu kararın ilişkilerini etkileyip etkilemeyeceğinin merakı içerisine giriyor. Gül ortadan kayboluyor. Azize’nin adamlar Gül’ü Azize’ye getiriyor. Miran olanları öğrenip babaannesinin karşısına çıkıp ona silah çekiyor.

İşte Hercai 36. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1237813964567912449

HERCAİ 35. BÖLÜM ÖZETİ!

Azize’nin yıllardır kendisini boş bir intikam uğruna kandırdığını anlar ve artık ona inanmaktan vazgeçer. Konağa gelip, babaannesinin eşyalarını toplatır. Babaannesinin karşısına geçen Miran, onun artık konakta yeri olmadığını söyleyip onu kovar. Azize, konuktan ayrılırken Miran’a çok pişman olacağını söyler. Ancak Miran’ın artık babaannesinin laflarına karnı toktur.

Azize, Şadoğullarını bitirmek için şirketin başına geçip sözleşmedeki 20 milyonluk teminatı vermezlerse hisselerini almakla tehdit eder. Azat, parayı bulmak için krediye başvurur. Ancak Azize, bankayı ayarlayıp onlara kredi verilmesini engeller. Cihan da bir taraftan o parayı bulmak için uğraş verir. Harun ise o parayı Cihan’a vereceğini ama karşılığında hisseleri istediğini söyler.

Cihan, Harun’un damadı olacağından hisseleri ona vermekte bir sakınca görmez. Ama bu durumu öğrenen Azat bozulur. Yaren ile Harun için düğün hazırlıkları başlar. Harun’la evlenmek istemeyen Yaren, dedesinin yanına gidip ondan bu evliliği engellemesini ister. Eğer engellemezse Reyyan’ın amcasının öz kızı olmadığını açıklayacağını söyler.

Miran, Hazar’la birlikte anneannesinin evine gider. Gül orada kasetleri karıştırırken eline geçen bir kaseti çalmasını ve onların dans etmesini ister. İkili dans ederken Dilşah’ın arkadaşıyla konuşmalarını yanlışlıkla kaydettiğini, kayıtta Azize’nin kendisini evliliğe zorladığını Nasuh ağanın kendisini istemediğini dinler. Nasuh, evliliğin olmayacağını söylediğinde Yaren büyük bir tepkiyle karşılaşınca Reyyan’ın amcasının öz kızı olmadığını itiraf eder.

Hercai 36. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Reyyan Babasına Ateş Püskürüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler