Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kuzey Yıldız'a Serenat...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kuzey Yıldız’a Serenat Yapıyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi 25. yeni bölümüyle 14 mart cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kuzey, sonunda Şule’den boşanacağı haberini Yıldız’a verir. Ancak Yıldız, yaptıkları için Kuzey’i affetmez. Yıldız, yine denize açılır. Kuzey’de peşinden gider. Yıldız’ın yanında Mahmut’u gören Kuzey, kıskançlık krizlerine giriyor. Dizinin yeni fragmanında; Kuzey, Yıldız’a serenat yapıyor. Yıldız, yelkenleri suya indirecek mi?

Cumartesi Dizileri 2020

Kuzey Yıldız’a Serenat Yapıyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 25. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kuzey, Yıldız’ın kalbini tekrar kazanmak için yeni fikirler üretme derdindedir. Onun yardım eden Sefer ve Nahide ile birlikte Yıldız’ın evinin önünde eline mikrofonu alan Kuzey, başlar af dilime şarkıları söylemeye. Yıldız, Kuzey’in aşkına inanıp onu affedecek mi?

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 25. bölüm 2. fragmanı…

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 24. BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldız, duruşmaya çıkacağı güne kadar hapse atılır. Oradaki mahkumlara başından geçenleri anlatır. Hapishanede tansiyonu yükselen Yıldız, hastaneye kaldırılır. Bunalıma giren Kuzey, kızlarından Yıldız’ın hastaneye kaldırıldığını öğrenir. Çetin’in karşısına çıkan Kuzey, ona silah çekip ondan şikayetinden vazgeçmesini ister.

İşin içine Şeref’le Yaşar’da girer. İkili kılık değiştirip hastaneye girer ve Pembe’nin ilacıyla Çetin’i bayıltır ve onu ölü gibi dışarı çıkarıp cenaze arabasıyla kaçırırlar. Çetin, ya şikayetinden vazgeçmek zorunda kalacak, ya da kapatıldığı tabut da ölümü bekleyecektir. Yıldız mahkemeye çıkarılır. Ailenin Yıldız’ın masum olduğunu, Çetin’i vuranın Ruhi olduğu ifade vermesiyle Yıldız, hakime her şeyi anlatır.

Hakim görgü şahidi olarak Pembe ile Kuzey’i de dinledikten sonra Yıldız’ın beraat etmesine karar verir. Yıldız’ın serbest kalmasıyla Kuzey sevinse de onun tarafından affedilmez. Kuzey, Tülin ile Şule’nin birlikte hareket ettiğini kanıtlayan videoyu Yıldız’a izletir. Yıldız ise onun Tülin’le buluşmasındaki amacını kendisine anlatmadığı için ona sitem edip onu hayatından tamamen çıkardığını söyler.

Şule onların tartışmasını izleyip yanlarına gider ve artık Kuzey’den boşanmaya karar verdiğini açıklar. Kuzey, bu durum karşısında havalara uçar. Ancak Yıldız ise gemileri çoktan yakmıştır.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Kuzey’in Boşanacağına Pek Sevinmiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler