Ana SayfaDizilerSefirin Kızı Dizisine Flaş Oyuncu Transferi!

İlgili Postlar

Sefirin Kızı Dizisine Flaş Oyuncu Transferi!

Star Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizilerinden Sefirin Kızı 13. yeni bölümüyle 16 mart pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sancar, perişan halde kulübeye gider. Nare’ye yıllar önce inanmadığı için pişman olan Sancar, büyük bir vicdan azabı çeker.  Sancar, Nare’den af diler. Gediz ise, Akın’ı ablası Müge’nin kurtarmış olduğundan şüphelenir. Herkes Sancar’ın Akın’dan intikam alacağından korkmaya başlar. Sefirin Kızı dizisine flaş oyuncu transferi geldi. Detaylar haberimizde…

Pazartesi Dizileri 2020

Sefirin Kızı Dizisine Flaş Oyuncu Transferi!

Sefirin Kızı dizisinin yeni bölüm itibariyle usta oyuncu Bülent Şakrak dahil olacak. Bülent Boz, Muğla’nın sayılı zenginlerinden Kahraman Boz karakterini canlandıracak. Kahraman karakterinin diziye girmesiyle izleyiciler kendilerini farklı bir hikayenin içerisinde bulacak gibi görünüyor.

Bülent Şakrak Kimdir?

Sefirin Kızı Dizisine Flaş Oyuncu Transferi

 

SEFİRİN KIZI 12. BÖLÜM ÖZETİ! 

Sancar, yurt dışında İsabel’den aldığı Nare’nin bir çok satırının altını çizerek okuduğu Shakespeare’nin Othello, kitabını okur. Kitaptaki altı çizili satırlardan Nare’nin yıllar önce kendisine aslında doğru söylediğini anlar. Sancar, Nare’yi odaya kilitleyip konuşmak ister. Nare’den her şeyi anladığını ve bu anladıklarının doğru olup olmadığını soran Sancar’ın soruları cevapsız kalır.

Nare. ona cevap vermeyeceğini onun şüphe cehenneminde yanmasını istediğini söyler. Gediz, Akın’ı Sancar’dan önce bulup emniyete teslim etmek için Sefir’le pazarlığa oturur. Aynı zamanda Sancar’da Sefir’le pazarlık yapar. Ama Sancar’ın niyeti onu emniyete teslim etmek değil öldürmektir. Öte yandan Loki, Menekşe’nin annesiyle abisinin yanına gidip onları ölümle tehdit eder.

Menekşe’yi arayıp nasıl kendisini terk edip Sancar’la evlendiğinin hesabını sorar. Menekşe ise, abisinin zoruyla evlendiği yalanını uydurup, asıl onun kendisini terk edip gittiğini söylerken Sancar içeri girer. Hemen Sancar’ın şüphelenmemesi için Menekşe, bir yalan daha uydurur.

Zehra, Akın ile mesajlaşmaya devam eder. Akın onu annesiyle tanıştıracağını söyleyip ikili buluşur. Zehra, içtiği içkiden sarhoş olunca Akın onu odasına götürür. Ona saldırmaya başlayınca Zehra. ona biber gazı sıkar. O sırada Gediz ile Sancar, gelir ama Akın kaçar. Sancar, Akın’ın peşinden koşsa da yetişemez.

Sefirin Kızı 13. Bölüm Ön İzleme Yayında! Nare Sancar’ı Affedebilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler