Ana SayfaDizilerZemheri Dizisinin Final Tarihi Belli Oldu!

İlgili Postlar

Zemheri Dizisinin Final Tarihi Belli Oldu!

Show Tv’nin sevilen dizisi Zemheri’nin son bölümünde; Ertan ile Firuze’nin düğün daveti erken biter. Firuze, bir yolunu bulup Ayaz’la konuşur. İkili Ertan’ı bitirmek için bir plan yapar. Bu arada Ayaz, Mehveç’den ve onun amcasının tüm şirket hisselerini kendi üzerine alır. Bunu duyan Ertan deliye döner. Ertan’ın mahkemesi görülür. Tüm kanıtları yok eden Ertan, rahat görünürken Ayaz’ın o günle ilgili verdiği video mahkemenin seyrini değiştirir. Dizi final yapma kararı aldı. Zemheri dizisinin final tarihi belli oldu.

Çarşamba Dizileri 2020

Zemheri Dizisinin Final Tarihi Belli Oldu!

Zemheri dizisinin final kararı şok etkisi yarattı. Dizi 18 mart çarşamba günü 10. bölümüyle ekranlara veda edecek.

ZEMHERİ 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Düğünde davetliler, Firuze’nin ailesine bakarak küçümseyici konuşmalarda bulunur. Bu durumu Firuze sessiz kalamaz ve onlara ders verici bir konuşma yapar. Sonucunda davet biter ve davetliler dağılır. Firuze, Ertan’a her şey normalmiş gibi davranır. Ertesi gün arkadaşının yanına gitmek isteyen Firuze’nin peşine Ertan adam takar.

Firuze, peşindeki adamı atlatıp Ayaz’la buluşup konuşur. Ona inancını hiç yitirmediğini söyler. Yaşar’ın davasında yalancı şahitlik alan güvenlik görevlisi Ertan’dan aldığı paralarla aldığı arabayla kaza geçirip ölür. Firuze ile Ayaz, eşini ve oğlunu kaybeden kadının yanına gidip ondan o günkü görüntüleri ister. Kadında onlara o görüntüleri verir. Ayaz, bir kopyasını mahkemeye sunar.

Berrak, Ayaz ile Firuze’nin önceden sevgili olduklarını duyuyor ancak emin olamaz. Firuze’nin eşyalarını istediğini söyleyip onun odasına girip onun Ayaz’la fotoğraflarının olduğunu kutuyu bulur. İkilinin fotoğraflarını gören Berrak, kıskançlıktan deliye döner. Mehveç, şirketteki kendi ve amcasının hisselerini Ayaz’a devredip ortadan kaybolur.

Yaşar, kızının nasıl bir katille evlendiğine hala anlam veremez. Mahkeme günü geldiğinde Ertan, çok rahat görünür. Çünkü Ayaz’ın sunduğu videoyu yok etmiştir. Hakim sundukları herhangi bir delil olmadığını söyleyince Ayaz, videonun bir kopyasını hakime sunar. Mahkeme, Ertan’ı onca insanın ölümüne sebep olmaktan, delilleri karartmak suçundan tutuklanmasına karar verir. Böylelikle, Firuze ile Ayaz’ın birlikte olmasına da artık bir engel kalmamış olur.

Zemheri 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ertan’ın Sonu Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler