Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 60. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Demir Hastaneye Züleyha Hapse...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 60. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Demir Hastaneye Züleyha Hapse Gidiyor!

Bir Zamanlar Çukurova 59. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Züleyha, çocukları için çiftliğe geri dönüyor. Ancak Demir, kapı dışarı ettiriyor. Gidecek yeri olmayan Züleyha Şermin’e sığınıyor. Demir’in onu arayıp tehdit etmesiyle bu sefer huulara gidiyor. Oradan da kovulunca çarşının ortasında benzinle kendisini tam ateşe verecekken Fekeli onu kurtarıp evine götürüyor. Bunu duyan Müjgan gelince, Züleyha Fekeli’nin tabancasını alıp Demir’i vurmaya gidiyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Vurulan Demir hastaneye, Züleyha ise tutuklanıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Yaralanan Demir Hastaneye Kaldırılıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 60. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Züleyha, Demir’e doğrulttuğu silahı ateşliyor ve Demir vurulup yere yığılıyor. Çocuklarıyla vedalaşan Züleyha’yı jandarmalar alıp götürüyor. Hünkar, hastanede oğlunun başında gözyaşı döküyor. Yılmaz ise, yıllar önce Züleyha’ya inanmadığı ve Müjgan’la evlenip onun yaptıkları için de kendisini suçluyor. Bunca olanlara sebep olduğunu için Müjgan pişman olacak mı?

İşte Bir Zamanlar Çukurova 60. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1238212743666286596

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 59. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yılmaz, çocuğunu da alıp giden Müjgan’ı bulmak için İstanbul’a gidiyor. Onu buluyor ancak Müjgan gözden kaybolmayı başarıyor. Arkadaşının yanına giden Yılmaz, oraya yapılan bir polis baskınıyla göz altına alınıyor. Fekeli oğlundan haber alamayınca peşine adamlarını gönderiyor. Züleyha ise çiftliğin kapısına gelip çocuklarını görmek istiyor. Ancak Demir, onu yaka paça kapıya attırıyor.

Gidecek yeri olmayan Müjgan Şermin’in kapısını çalıyor. Şermin, onu içeri alıp önüne sıcak bir çorba koyuyor. O sırada Demir arıyor ve eğer Züleyha gelirde onu evine alırsa ona doğduğuna pişman edeceğini söylüyor. Züleyha, kalkıp huulara gidiyor. Hastalanan Züleyha’ya işçiler bakıyor. Ama Demir’e de haber veriyorlar. Demir huulara gidip herkesin içinde Züleyha’yı tokatlıyor ve oradan da kovuyor.

Çaresiz Züleyha, eline aldığı bir bidon benzinle çarşının ortasına gidip kendisini ateşe verecekken Fekeli onu görüp. ona engel oluyor. Fekeli, Züleyha’yı perişan halde evine götürüyor. Müjgan, Behice’yi arayıp Amerika’ya gideceğinin haberini veriyor. Behice ise Züleyha’nın eve yerleştiğini haber veriyor. Müjgan, bebeğini de alıp Fekeli’nin evine dönüyor.

Müjgan yine Züleyha’ya aşağılayıcı sözler ederken Yılmaz onu uzaklaştırıyor. Yılmaz ile Müjgan tartışırken Züleyha, Fekeli’nin silahını alıp arabasına binerek çiftliğe gidiyor. O ölmeden kimsede huzur olmayacağını söyleyerek silahını Demir’e doğrultuyor.

Bir Zamanlar Çukurova 59. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha Gözünü Karartıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler