Ana SayfaDizilerMucize Doktor 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali En Korktuğu Kişiyle Yüzleşiyor!

İlgili Postlar

Mucize Doktor 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali En Korktuğu Kişiyle Yüzleşiyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizilerinden Mucize Doktor 26. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Tolga’nın gözü Ali’nin üzerindedir ve en ufak hatasında onu hastaneden gönderecektir. Ancak Ali değil, Nazlı büyük bir hata yapıyor ve Tanju hoca onu cerrahi bölümünden uzaklaştırıyor. Ali, konuşamayan bir çocuğu konuşturmak için yaptığı ameliyatta başarılı oluyor ve Tanju, onun ilişkisinin işine engel olmayacağını anlıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Ali, en korktuğu kişiyle yani babasıyla yıllar sonra yüzleşmek zorunda kalıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Ali En Korktuğu Kişiyle Yüzleşmek Zorunda Kalıyor!

Mucize Doktor 27.  bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ali’nin, travmalarına neden olan babası çıkıp geliyor. Onun ölmek üzere olduğunu öğrenen Ali, ne yapacak?

İşte Mucize Doktor 27. bölüm 1. fragmanı….

MUCİZE DOKTUR 26. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Damla, Ali’nin en ufak hatasını Tanju hocaya bildirip onun gözüne girmeye çalışıyor. Tanju, Ali’nin bir ilişkisi olacağına ve bunu işiyle yürütebileceğine inanmıyor. Bir hastanın onu şikayetinden sonra onu hastanede istemiyor. Ancak Adil hoca, Ali’ye inanıyor ve şikayet sahibiyle konuşup şikayetini geri aldırmayı başarıyor.

Konuşamayan bir çocuk hastaneye geliyor. Ona yapılan operasyonda nefes alıp vermesi normalleştiriliyor. Ali, çocukluğunda okulda konuşamadığı için arkadaşları tarafından dalga geçilip kendisini ifade edemediği aklına geliyor ve onu konuşturmak için onlarca kitap okuyor. Adil, onunla konuşup o çocuğun müzik kutusu olmadığını tamir edip konuşturamayacağını söylediğinde Ali’nin aklına bir fikir geliyor.

Çocuğun konuşması için bir şansı olduğunu Ferman’a anlatıyor. Ferman, ameliyatı onaylıyor ve çocuk ameliyattan sonra ilk sesini çıkarıyor. Hastaneden kovulan Kıvilcım, Beliz’e bebeği aldırdığını ve kendisini tekrar işe alması için yalvarıyor. Beliz. onun bebeği aldırdığını duyunca büyük bir üzüntü yaşıyor ve onu tekrar işe almaya karar veriyor.

Hastaneye gelen kimsesiz olduğunu söyleyen bir gencin bir şey yuttuğu anlaşılıyor. Ama genç ne yuttuğunu söylememekte ısrar ediyor. Nazlı, kimsesiz olduğunu söyleyen gence acıyıp polise haber vermeden Tanju hocayla konuşup onu ameliyat etmek istiyor. Ameliyatta gencin karnından elmaslar çıkıyor. Hemde gencin Nazlı’yı kandırdığı gerçek kimliği sakladığını ortaya çıkıyor.

Hastaneye gelen polislere ifade vermek zorunda kalan Tanju, Nazlı ile Ali’yi odasına çağırıyor. Ali’nin işiyle ilişkisini birbirine karıştırmadığına inandığını, ama Nazlı’yı yaptığı hatadan dolayı cerrahi bölümünden aldığını açıkılıyor.

Mucize Doktor 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Tolga’nın Göz Hapsine Giriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler