Ana SayfaDizilerAfili Aşk 38. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayşe İle Kerem Bu Sefer...

İlgili Postlar

Afili Aşk 38. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayşe İle Kerem Bu Sefer Gerçekten Evleniyor!

Kanal D’nin sevilen dizilerinden Afili Aşk 37. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kerem’in Ceyda’yla evlenmesine karar vermesinden sonra Zeynep, yurt dışına gidiyor. Bir ay sonra düğün hazırlıkları başlayınca Kerem, ortadan kayboluyor. İki aile Kerem ile Ayşe’yi atölyede buluyor. Ayşe, hamile olduğunu açıklayarak Kerem’i kurtarıyor. Ancak aileler onların ikinci kez yalan söyleyebileceğini düşünüp Ayşe’yi doktora götürüyor. Çıkan sonuç Ayşe’ye de süpriz oluyor. Dizinin final bölüm fragmanında; Ayşe ile Kerem bu sefer gerçekten evleniyor.

Perşembe Dizileri 2020

Ayşe İle Kerem Sonunda Nikah Masasına Oturuyor!

Afili Aşk 38. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ayşe’nin yalandan hamile olduğunu söylese de gerçekten hamile olduğunu öğreniyor. Bunun üzerine Kerem, Ayşe’nin önünde diz çöküp tekrar evlilik yüzüğünü ona takıyor. Her iki ailenin önünde, Kerem Ayşe’yle gerçekten evleneceğini açıklıyor. İki aşık nikah masasına oturuyor ve sonunda gerçekten evleniyor.

İşte Afili Aşk 38. bölüm 1. fragmanı…

https://youtu.be/wWzaB8QW6Jw

AFİLİ AŞK 37. BÖLÜM SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ceyda, ailesini çağırıp Kerem’le düğün hazırlığına başlıyor. Gelinliğini giyip hazırlık yaparken sürekli Kerem’i arıyor. Kerem ise onunla evlenmekten vazgeçip uzaklara gitmeyi planlıyor. Ama Ayşe’ye itiraf edemese de ondan ayrı hiç bir yere gitmek de istemiyor. Ceyda, Kerem’e ulaşamayınca onun evlenmekten vazgeçtiğini anlıyor.

Tüm aile Kerem’i aramaya başlıyor. İlk arayacakları yer Ayşe’nin evi oluyor. Rıza, kapıda Muhsin bey ve ailesini görünce Ayşe’nin de ortalıkta olmadığını anlıyor. İki aile atölyenin yolunu tutuyor. Ayşe ile Kerem, atölyede ilk tanıştıkları gün gibi birbirlerini buluyor. Bu sefer Kerem, Ayşe’den kendisini Ceyda ile evlenmekten kurtarması için yardım istiyor.

Ayşe, pencereye çıkıp Ceyda ile Kerem’in evlenemeyeceğini çünkü, kendisinin hamile olduğunu açıklıyor. Kerem, Ceyda’yla evlenmekten kurtulduğu için derin bir nefes almışken Ayşe, hamilelik konusunda ciddi olduğunu söylüyor. Kerem, bunu duyunca düşüp bayılıyor. Her iki ailede ikilinin başına toplanıyor.

Rıza, bu durumun duyulmasından sonra mahallenin yüzüne bakamıyor. Melahat ise, önce kızına kızsa da onu savunuyor. Ayşe’nin doğru söylediğine inanmayan herkes onu doktora götürüyor. Ayşe’nin ayarladığı doktorun yalan söylediğine inanan Ceyda, başka bir doktor getirip Ayşe’nin hamile olup olmadığına baktırıyor. Ayşe’nin gerçekten hamile olduğu anlaşılıyor.

 Afili Aşk Dizisinin Final Tarihi Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler