Ana SayfaDizilerHizmetçiler 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yiğit Derin'i Bulmak İçin Aras'ın Kapısını...

İlgili Postlar

Hizmetçiler 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yiğit Derin’i Bulmak İçin Aras’ın Kapısını Çalıyor!

Kanal D’nin yeni dizisi Hizmetçiler 2. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ela, kız kardeşinin başına gelenleri öğrenmek için Atahanların yanında çocuk bakıcısı olarak işe başlar. Yiğit ise, onca olan şeyden sonra Ela’ya yaklaşmaya çalışır. Gülseren ise bu durumu fark edip Ela’yı uyarır. Ela, kardeşi Derin’i bulmak için çok tehlikeli bir oyunun içine girer. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Yiğit, Derin’i aramaya başlıyor ve ilk olarak Aras’ın kapısını çalıyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Yiğit Derin’i Bulabilecek Mi?

Hizmetçiler dizisinin 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yiğit, Aras’ın evine gidip, Derin bebekle kaçıp onun yanına mı geleceğini soruyor. Aras ise, Yiğit’e Derin’i eve kapatıp onu kendisine muhtaç etmekle suçluyor. Yiğit’i sorgularken Aras, Yusuf’un Derin’in çocuğu olduğunu anlıyor. Çiçek, Armağan’la olan ilişkisini annesinin kabullenmesi için Neslihan’dan yardım istiyor. Ancak ona gerek kalmadan annesi Armağan’ın odasında Çiçek’in çantasını görüyor.

İşte Hizmetçiler 2. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/UpdqUbTrw0M

HİZMETÇİLER 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Gülseren, kocası Yiğit’le Derin’in ilişkisinden bir bebekleri olacağını öğrenir. Kendisini hamile gibi gösterip o bebeği doğurmuş gibi yapar. Site sakinleri ise Gülseren gibi birisinin evde doğum yapmasını garipser. Derin, bebeği doğduktan sonra evde kalıp onun bakıcılığını yapar. Ama, bu durum onun hoşuna gitmez ve Nimet hanımdan bir milyon lira alıp kaçmayı planlar.

Derin, bebeğiyle birlikte kaçarken yakalanır. Yusuf bebeği ise havuzda boğulmak üzereyken Ela bulur. Ela’nın bebeği bulması onun eve girmesini sağlar. Gülseren karşı çıksa da Nimet Ela’yı Yusuf’un bakıcısı olarak işe alır. Polisler, siteye doluyor ve tüm hizmetçileri sorguya alır. Derin’in nerede olduğunu ve bebeğin nasıl havuza düştüğünü araştırmaya başlar.

Ortalarda olmayan Derin’in başına ne geldi kimsenin haberi yoktur. Atiye, Çiçek ve Hacer, zengin bir ailede hizmetçi olarak çalışır ve çalıştıkları evin patronlarının pek çok kirli sırlarını bilmektedirler. Yakışıklı bir kocası ve mutlu bir evliliği olan Atiye’nin tek isteği ise bir evlat sahibi olmaktır. Çiçek ise Belkız’ın oğlu Armağan’a aşık olur. Ancak annesini, kızına hizmetçi olduğunu hatırlatır.

Hizmetçiler 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ela Yiğit’in Markajına Giriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler